Followers

Oct 23, 2014

Alhamdulillah............sihat uols?

Salam...
Terima kasih atas keprihatinan rakan2 yg sentiasa mendoakan kesihatan dan kesejahtera anak2 saya...
Alhamdulillah.. twin dah beransur sihat..
cuma si Adik (Eryna) ada batuk2 skit.. takpe, mama akan pantau keadaan mereka...

tak sempat lagi mama nak komen balas kawan2 mama yg sentiasa menyokong n melawat blog biasa mama ni, heeee...
InshaAllah akan sampai ke blog kowang yea...

Esok mama cuti (jumaat - 24 Okt)
mama balik kg Mr HuB..
Doa kan selamat perjalanan kami...

jumpa kowang lagi di entry akan datang..
sori takde gambar kali ini...

8 princes N princess Yg Sweet:

Gee Lion said...

jumpe lagi cik eMMe.. semoga selamat pulang & selamat kembali.. ^_^

ewanthology said...

semoga selamat sepanjang perjalanan

LYAfrina said...

Selamat pulang k kampung..
moga selamat tiba ye. Smoga pjalanan bjln lncar..amin.. happy holiday

Ena said...

selamat bercuti dear

anajingga said...

jaga kesihatan eMMe, selamat semuanya,Insyaa Allah :)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

mmm... teman dari hari rabu hari tu cuti... tak kemana pun, just treat body kat gym saja...

D.Shahril Hakime said...

Alhamdulillah sihat..... setakat ni....

Kesuma Angsana said...

ok, take care N always doakan yg terbaik for u n family yer

Post a Comment

tq 4ur comments~