Followers

Oct 8, 2014

Hari ini kembali bertugas

Salam...
masih ramai ke yg sambung cuti raya ?
cukup la tu ..tak agak2 cutinya.. wat jeles je..
Me tak ingat la nak snap gambar sup tulang raya la..
uish..sedap tak terkata, sampai hirup ke titisan akhir,
Airis dan Eryna mmg suke makan nasi kuah terutamanya sup2 ni...
selera kemain... senang hati mama kalo anak-anak kenyang... heee~

alahai.. terasa rugi la plak, takde gambar nak tempek kat blog ni
nasi arab...
lemang...
ketupat palas nya
rendang ayam, kerang...
ni yg nak nangis ni... huwaaa.....

dpt tangkap gambar ni je...jadila.............hidangan mata... heeee~

 Syok plak tgk mereka tido tindih2 gini... 
nak tdo skali tak de sempatnya... 
ade je keje mama nak buat, heeee~



16 princes N princess Yg Sweet:

Nurzakiah Hanum said...

welcome back

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt bekerja kak =)
hihihi

Ibu Kembar said...

comey je..my twin kalau himpit2 gini time mood baik oklah...time mood ke laut pantang tersentuh sikit ade je yg kena gigit nanti...hehe diorang ni kdg2 bantalpon berebut..nak tido sebantal jgn mimpilah....nak gaduh je

tiga lalat said...

Salam. Hee sungguh seronok mak ada anak kembar.

Kakzakie said...

Alaa... kalau takat gambar sup, ketupat semua tu mana-mana blog pun ada Me
Tapi gambar anak dara twin ni cuma ada di blog Me ini aje:)
Sweet kan tengok macam tu.. suka.

ewanthology said...

ramai yg amik mc pun ada gak sbb nk sambung cuti

Ena said...

emme,
masuk tak ena nye komen..

Ena said...

tak pe. ena taip lagi sekali ek
ena nak update tp tak de gambo
sibuk masak memasak, makan makan
sekeping pun x de gambar anak2
frustnye la

nanti nak check kat wassap group kot ada sesat2 gambo kan.. hehe

Lynn Hamzah said...

singgah sini...first time rasanya jejak kaki sini...terus follow la...keep in touch...

eMMe said...

@Enamasuk Ena, tengkiu so much dear...

eMMe said...

@Kakzakie kak Zakie... terima kasih banyak2 atas sokongan n kunjungan di blog saya...

al- lavendari said...

Uncle sambung cuti lagi sampai raya tahun depan ... hehe.

Fiza Rahman said...

Sedapnya menu raya haji. Ketupat palas tu...my feveret.

Saya cuti sampai selasa jer. Sbb nursery cuti.

Kesuma Angsana said...

hehehe.. selamat bekerja semula yer

aizamia3 said...

Comel je tengok aksi dorang.. ;)
Menu raya memang tak menahan kan.. ;)
Kalau tak jaga.. naikler balik berat badan.. hehehe..

LYAfrina said...

Olorrr

Tiutnya..
Comey je aksi kembar ni

Post a Comment

tq 4ur comments~