Followers

Oct 2, 2014

Kisah Rendang dan Minyak Petrol

 masak rendang ayam... tetiba mama teringin nak makan rendang...
perlu improve lagi kata nya En HuB...
okey... ape pun, tekak mama sedap aja, hahaha..

copy paste dari grup wasap... hahaha!
nak Hari Raya Haji ni kan... time ni la minyak naik 2 kupang, hua hua hua..


10 princes N princess Yg Sweet:

Nurzakiah Hanum said...

sedpanya

munna said...

Redholah jawabnya.... Nampak sedap je rendang emme

nuyui a.k.a miss YUI said...

duk tergoda tgk rrendang dri psl minyak.ekekek

Ena said...

lepas ni bolehla wat rendang daging pula ye? hehe

Kakzakie said...

Makan rendang pun rasa tersekat en.hubby Me tu sebab kenaikan harga minyak
Kalau tak mahu dua-tiga kali dia makan rendang yg sedap tu.

LYAfrina said...

haha..
apakan daya..
redhoo

azizah :) said...

wah kak.. belum raya dah buat rendang dulu

lieyalatif said...

wahhhh tu diaaaa...menu raya tuuuu...lieya tak reti buat rendang...serius tauuu...penah buat sekali jek tu pun rase kurang kick.....nak kene mkn rendang mak gak puas kan...tapi sampai bile tak belajar buat sendiri....gatal tangan gak nak buat nieh....ni tak lik raye boleh laa kalo rajin lieya try buat heheeheheheh

Nazayiena Ayiena said...

Slmt hari raya aidil adha buat emme dan family....
ya x ya jgk,raya2 nie naik plk minyak ye.

kak nurul tag emme.
http://nazayiena76.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Selamat Hari Raya... sebut pasal harga minyak nie... teman ada nak komen apa-apa sangat... PM kata, duit subsidi nie boleh di agihkan pada kumpulan sasaran yang memerlukannya. Contohnya pemberian BR1M tahun nie dengar ceritanya akan di naikkan. Seronoklah mereka yang mendapatnya. Teman nie, cuma setakat mendengar saja la...

Post a Comment

tq 4ur comments~