Followers

Oct 28, 2014

Last Week n This Week punya cerita


Salam semua.. sihat?
Me n anak2 serta suami, Alhamdulillah...

gambar last week-bersama eryna, amik dia kat taska, so half day, eryna demam panas dalam dan kuar dari hidung...2 hari jaga eryna.. skrg, Alhamdulillah...

Minggu ni punye gambar, semalam Me n Hubby gi klinik sebab sakit mata, Mr Hub dapat 1 hari MC, Me dapat 2 hari MC semalam n hari ini, esok Me ade exam ICT, so tak masuk opis la, jumpe bos hari Khamis yea... heee~ harap Mata Me cepat baik,

Me seorang contact lens tegarrrr.................. skrg Me kene pakai spec mata, spec baru tu tau... setelah bertahun2 tanpa spec dan hanya bergantung pada Contact Lens, hehehee.. skali dpt sakit mata, menggagau cari spec, Doc pun marah, sakit mata lagi la teruk kalo pakai contact lens, menurut kata nasihat biras Me pun, bahaya contact lens ni kak, tapi Me kan degil, sbb apa??? sebab tak kena kan diri sendiri lagi, bila dah kene nyangkit sakit mata ni, dah terhantuk baru nak tergadah,

Tapi saya tetap nak pakai contact lens, saya tak minat pakai spec walaupun tau risiko contact lens,
contact lens murah ....imported lagi, pilihan saya yg boleh membahayakan diri sendiri, saya tak kisah, hahahaha.................

Pst: Saya akan kurangkan pakai contact lens selepas ni..jgn risau.. terima kasih yg sentiasa amik berat diri ini.. heeee~Ok, jom blogwalking

9 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

heheh..

kita pernah gak pakai lens tapi sebulan je kot bertahan lepas tu sumer masuk tong sampah sbb mata x tahan pakai lens.. bila pakai spec sumer tegur.. x comey x comey.. hrmm.. x pe la x comey pon.. hehehe.. tp kita power x tinggi sangat so blh lagi la on & off guna spec.. 100% pakai bila drive je.. kat ofis x pakai pon.. tp kalau nak wat mende or pegi tempat baru kena pakai la kang x pepasal kita ntah ke mana2.. kiikiki

SSulieana said...

pakai spek pun cantik je emme...hehe

Gee Lion said...

saya pun rasa mcm nak membebel baca cerita cik emme ni.
bahaya tau tak pakai contact lens ni.
kalau salah cara.. astagfirullahalazim.. minta dijauhkan dari benda2 buruk ni.. aaminn..
ish ish ish ish ish ish.. !

uncle gedek said...

Sesuai la frame tu denga muka emmi... NGAM!

ziezah.com said...

bahaya kan pakai contact lens ni..moga akak cepat sihat yer.. pakai spek jelah kak. natural..heee

LadyBird said...

Pkai spek nmpk lg cntik.. :)

Salam knl... :)

adyna AB said...

Sama la , pkai contact lens jugak , tp time keje je , tu pun tak blh lama2 dah sbb risau jugak jadi pe2 kt rumah n kuar jalan2 lbh suka pkai spek

Kakzakie said...

Adik kakak ni degil juga ye...
Dahlah Me.. jgn membahayakan mata
Anak sulung kakak dulu macam itulah, sejak dah kena sakit mata barulah serik
Itupun kalau pergi jenjalan kadang dia masih bercontact lens juga..

eita said...

comel je akak pkai spek tu..sesuai sangat dengan muka akak

Post a Comment

tq 4ur comments~