Followers

Oct 13, 2014

Tetiba sebak...

Pagi tadi pas saya anta twin ke taska...
Taska call minta anta pampers, tak cukup katanya yg sedia ada, cukup utk pagi ni je...
okey la, nasib baik mak n ayah ade kat rumah saya lagi,
then.. call...
call mak tak jawap
call ayah... okey... pesan la kat ayah minta tolong anta pampers...

Tgh hari tadi mak call...
mak: nak turun ke nak mak anta terus ke taska?
saya: tak turun takpe ke mak...
mak: kalo nak mak anta kan takpe, ckp ape kat dowang?
saya: ckp la opah kembar Airis dan Eryna...
mak: oklah...
saya: mak pas ni ade hal ke?
mak: takde pape mak balik la...
saya: okey mak, terima kasih, sori tak jumpe mak....
mak: Assalamualaikum
saya: Wa'alaikumussalam (suara dah sebak..) tetiba....

Aktiviti untuk dowang... puas main, penat main, tido...kan...
 
pst: ckp camtu pun boleh nangiskan... touching sungguh eMMe..maybe saya berharap mak tak balik lagi... huhuu.. takpela... biarlah saya teruskan hidup ini juga...

7 princes N princess Yg Sweet:

anajingga said...

eMMe bila kita dah jadi ibu ni naluri keibuan semakin terserlah,ceoat sayu kan.. :)

eelobor said...

begitulah....realiti seorang anak walau bercakap dengan bonda sekalipun melalui telefon baik anak laki or pompuan. perasaan sebak mesti ada walau bersembang cerita hal yang lain2 sekalipun

Eye_nee said...

Syukur sgttt akk rasa..mak tinggal dgn akk..hari2 boleh tgk mak..boleh mkn masakan mak..boleh baring2 kat katil mak...sabar jer yer sis...doa utk mak yg paling terbaik biarpun tinggal berjauhan dari dia...

Nazayiena Ayiena said...

touchingnya,klu emme ada time mak emme nak blk,mungkin xlah sedih sgtkan......boleh peluk cium.

MizzTina said...

dh jd ibu ni, mmg mudah touching kan...huhuhu.. sy anta mak blik kg pun nanges..

Gee Lion said...

saya takde ibu.. jadi saya pun agak sebak membaca entri ni... (':

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Teman, hampir setiap hari call Ibu teman di kampung... :) Jauh dimata, dekat di hati... :)

Post a Comment

tq 4ur comments~