Followers

Dec 15, 2011

Ayam Penyet Cyberjaya~

 

Haaa~ dpt gambar buku Menu dia, tadi mcm Buku Menu baru jaaa....masih cantik, masih baru....
Tgk! tangan sapa duk huluq2 tu.... huluQ kat kawan pasai nak amik sambal lebih la tu.....

Semua order Ayam Penyet tang PAHA~ mujur kami mai cepat, dah SOLD OUT tau!

its MiNE Not Yours kokokokookkkkk~
Total sowang makan RM 13.00


ErQQQQQ~~~~ Alhamdulillah!!!! Syukur atas nikmat yg Allah berikan....

20 princes N princess Yg Sweet:

Pepel BoNda AmaNi said...

sedapkan nasi ayam penyet nie...sambal dia terbaik la.....

.: iEyLa :. said...

opppss..tetibe teringin nk mkn ayam penyet nih..uwaaa....

Miss Layaleya said...

sedap ke?? msti yg kat wong solo lg best.. betul kan laling???

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..ada mkn kat ipoh..tp shapit tak suka..muahaha..

erienz said...

rin suka aym penyek....minggu ni pun rin ada makan...nyum2...
cite masih dlm draf lagi...

eita said...

waaaa...makan tak ajak orang ni....
tak aci..tak aci

tizi zabirah said...

kita dah pergi dahh kak ! bestt , sedaapp kan kan kan :) hee

Abang Jonni said...

wahahahha..
siyut..
buat aku lapo jek..
cis!!

Mrs Nageb said...

bestnya...kalau auntie mau tau..mama mareesa ni sangat leh penggemar ayaam penyet nihh...kah kah kah...

a.samad jaafar said...

macam sedap je.. tak pernah nampak la mE.. saya orang kampung huhuhu.. kalau jumpa pasti saya cuba !

Mama Gee said...

sedappnyaa...pernah makan sekali je dulu...
mr b kurang suke plak makan nih...

CETUSAN SEIKHLAS RASA said...

Kat Sabah terkenal gak ayam penyet ni eMMe.. Tp x pastileh kalau rasenye sama. Fizikalnya... serupa... Sedap!

sahromnasrudin said...

serius..sy mmg tak pernah rasa ayam penyet nie...ada kah ia perlu dipenyetkan huhuhuhuhhh

R.R.Z said...

pehh memang tgh lapar n tgh fikir2 nak makan ape lunch ni..wahhhhh sedap ! nak try laaaa..area mane sis

Anonymous said...

beshhh kannn dek...
nnti kite g kt saba nasi arab cyber jaya
akk xpnh g..

wahida said...

terus teringat nasi ayam penyet Wong Solo yg sedap kat Bali...

Rashid said...

Ayam penyet? ingatkan ayam kena penyet tadi .. hehe

Nampak cam best je tu..

eelobor said...

entri pertama baca kat sini adalah bab makan2... huhuhu...macam serasi jer. tentu dah banyak entri bab makan2 eh? nanti nak selongkar yang lama2

eMMe said...

@eelobor ehehehe...tak banyak kot,...malu la..takde pe yg best kot, heeeee...

RozSyah said...

aku suka mkn ayam penyet tp tak pernah pegi kt cyberjaya ni..

Post a Comment

tq 4ur comments~