Followers

Dec 21, 2011

Bila Cuak Menjadi Girang~

20hb dan 4hb Dis adalah hari jadi dua org Insan yg paling saya sayang

Adik dan Mak
Seperti tahun yg sudah2... jika berkesempatan, meraikan mereka amatlah dinantikan
tiada hadiah yg plg bernilai, hanya Doa buat Mak, Adik agar mereka sentiasa sihat dan dilindungi Allah swt.

Besday Boy n Besday Girl~ hahahaha~
 Ikan Aji???? Tah!!! Mr HuB gtau....Wife dia mane la tahu nama-nama ikan ni, kalo pasal 'NgaP'!! tahu laaa...
tapi...........tak sedap la...

 Less kan masam dia mmg sedap, SUP Ekor....lembottttt~

 Sotong Bakar Petai~ tak sempat nak merasa...(apsal sotong saya mesti 'miss' same cam kes kat Jeram ari tu, huhuhu)

Tak semua yg diorder sampai, tunggu Cendawan goreng (memang rangup beb!!!)

lama sgt tunggu, kami NgaP!!! Dulu Bismillah.......................
my HuB cakap kat Tg Lumpur, Kuantan punye lagi sedap dari Bangi...betul ke???

 Apa lagi Mr HuB, wife dia ON je........yiiihaaaaa~ 
Tg Lumpur, saya pasti sampai jua......ninoninooooo

8 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

hihi..tg lumpur??
jangan lupekan saye!!nk follow..hihi

atty's said...

dekat sgt dah ngn umah kty..
tapi kty tak pernah lagi terai..sbb nampak cam ramai je org..takut bad services

nuyui a.k.a miss YUI said...

kenyang ni mkn..sedapnya..terliur lak..

erienz said...

Betullah emme, kat Tnjug Lumpr mmg sedap msakkan diorang...dulu duk kuantan sll mkn kat sana...hari tu gi, x sempt nk jenjalan dan makan kat sana...lagipun hujanje...

Dilla Ady said...

lame da tak makan luar..telan liur tgk gambar2 ni..

eT said...

sekali sekala me rajin p sana...makan best...

Sekamar Rindu said...

salam...

selamat hari lahir buat adik dan ibu awak...moga dipanjangkan umur...dimurahi rezeki..bahagia di dunia dan di alhirat...amin..

RozSyah said...

entri ko asyik makan yer..patut le ko makin bam-bam..hahahaha...

Post a Comment

tq 4ur comments~