Followers

Dec 3, 2011

Mood Update Kembali ~ Tarian CutiCuti 1Malaysia~

Assalamualaikum.....Lamaaanyaaa tak update!

Ok! Saya update la skit, suasana pagi tadi di Dataran Merdeka hadapan Bangunan Sultan Abdul Samad,

oh! saya suka suasana begini, aktiviti n program ini,,,, mmg enjoy...seronok betul, all out! kelaaasss....!!! tak sia2 praktis Rabu!Khamis!Jumaat! 3 hari JE okey!!! Kowang boleh, ala....ramai je yg tak brapa pandai mE tgk kat Padang tadi....selamba..janji kowang Menari kan...kan...!!!








Sebab: saya jadi peserta Tarian 1Malaysia la...hahahaa..


pst: Bab terkinja-kinja pas kat eMMe, hahahaha....!!!

7 princes N princess Yg Sweet:

a.samad jaafar said...

cantik t-shirt yang ada no 1 tuh.. errr.. yang makeinye pun cantik.. kot ! hahahaha...

MulutPayau said...

wahhh...seronoknya mnjadi pserta tarian tu....

محمد رازيق said...

pndai menari yer :)

Ann Ishak said...

bila acara nih...tak tau pulak walaupun office dekat sesangat dengan dataran

Rashid said...

bestnyaaa ..


tapi rasa nak tengok je macamana agaknya eMMe menari? hehe

wahida said...

kelaaaaasssss ko nok...
teringin aku nak tgk ko menari..

lovelywa said...

lebam tgk muka emme kena panas..hehehe

Post a Comment

tq 4ur comments~