Followers

Dec 23, 2011

Kenduri Kawen lagik Weekend ini~

  

Assalamualaikum...harap semuanya sihat yea, walaupun cuaca sentiasa hujan..........

Destinasi weekend ini adalah Negeri Pahang Darul Makmur
Di Bukit Puchong, Triang, Pahang DM,
ada sesiapa orang Triang??? leh le jumpe blogger eMMe, cewah~ bajet retis gitu, hehehehehe
Alahai...tak dpt la Rest weekend nih...
Ada saja halnya...yeala, time kite dah lepas, takkan nak wat rileks je kan, harus la memenuhi jemputan kahwin sdara mara pula...kalo takmo nolong wat keje, tunjuk muka pun tak pe la, hahahahaha~
tolong skit2 leh la, tolong tengok ke, tolong meramaikan dan memeriahkan tu lagi bagus~ kan......kan....(sape tahu, kehadiran kita ini menyerikan majlis kawen tersebut...piwit~

pst: oh ya~ pas kenduri, balik kg mertua (Gemas), jumpe org PAKA, Ganu (biras Me) balik cuti Krismas, syoknye org jauh balikkkk....

16 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..bila nak mai ipoh??hikhik..

My Little Diary said...

selamat berjalan2 & bercuti emme...

p/s: MLD memang kaki wayang...kawan2 opis pun dah tau perangai MLD, suke tgk movies.

.: iEyLa :. said...

wahhh..akak balk n9..
t roger ek..hihi..(budget retis tak ieyla??mcm org nak jmpe ieyla ni..hihi)

RozSyah said...

ok la tu..at least sesambil gi kenduri boleh jugak berjalan-jalan makan angin..kenal negeri orang kan...

BUYEN said...

wahhh
sakan weyyy..
akk dis wknd baru ada jemputan..
jadinye nk berjalan2 tmpt lain tak bole..
dh le bsday abg lak tuu..
huhu3 tke cre dear..

MulutPayau said...

Seronok jugakkan...Pergi kenduri kawin sambil jalan2...akak kat kelantan...kalau datng sini..bolehlah roger2....

wahida said...

weekend ni pun aku ada beberapa jemputan kenduri..takut tak terpergi je semuanya...huhu...

Miss Layaleya said...

slmt menjadi gemuk!!! hahahaha

cheqna said...

emme..jadi ke tak nak datang ganu??
boleh kita jumpa..

erienz said...

bestnye dear, kl x mst dh leh jumpa kite kat Gemas, take care dear..jgn lupa bawak rambutan balik Putrajaya...hehehe...

Mrs Nageb said...

makan nasi minyak ingat kami ye auntie..huhuhuhu

eita said...

x jupe pun kite....
sedih tau..

a.samad jaafar said...

saya suka makan lauk kenduri..ngape ntah la.. hihihi.. makan dgn banyak !

Sekamar Rindu said...

salam....

selamat pengantin baru pada yg melangsungkan perkahwinan tu..

Munnafendy said...

kalau kat bukit puchong tu ade la sedara sana...tp xde yg kawin..heee

slmt mkn nasi myk ye =)

Ena said...

hai dear..


miss u... :)

Post a Comment

tq 4ur comments~