Followers

Dec 12, 2011

Pasti Ramai yg dah Tonton OMBAK RINDU~

Assalamualaikum wbt,

Apa Khabar kawan-kawanKu

Bagaimanakah life kalian hari ini

harap semuanya baik dan berjalan dgn sempurna

InsyaAllah..........

jom layan lagu Hafiz AF - Hanya Kamu
(ehm...saya lom tgk cite Ombak Rindu lagi...sapa-sapa yg 'geng' tak tgk lagi...rasa nak tengok la...)

so, kalo tak tgk lagi, nak dgr lagu ni dlu, amik mood, hahahaa~

13 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

jom tgk kak..

jedi said...

blom sempat tengok...tunggu astro first je...

ChiLaBaey's Spot said...

Ambik mood kat blog saya... Lagu nyanyian org lain yang lebih baik dari penyanyi asal... :)

MulutPayau said...

akak pun tak tgk lagi....tnggu astro first...

Ann Ishak said...

tak tengok lagi...betul turun aura nak menonton movie ni, tunggu tayang dekat astro 1st jelah gayanya

eita said...

saya baru je tengok citer ni....
no bad lah citer dia..tapi sedap novel lagi...

gedek! said...

Belom!

huhuhu

.: iEyLa :. said...

tggu astro 1st jela..hihi

Dilla Ady said...

dilla pun lum tgk..takde mood nk tgk..huhu

a.samad jaafar said...

alangkah bestnya kalau sayalah penulis novel ombak rindu.. tentu saya dh kaya skrg.. dan boleh la sombong2 sikit hahaha...

erienz said...

kite x tgk pun lg..hubby`ckp tunggu cdje...huhuhu....

Pepel BoNda AmaNi said...

belum tengok....uwaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

hah kate dh tengok
siannn akk lom nengok..
jommm..nengok..

Post a Comment

tq 4ur comments~