Followers

Dec 21, 2011

Semalam Yang Cuak!!Panik!! Serammm!!

Cadangnya nak isi minyak kat Petronas berdekatan, tapi malangnya stesen tersebut sedang renovate
Jarum minyak dah menuju ke huruf E
tiada lagi stesen yg berdekatan
destinasi masih jauh
bukan 3min atau 3km nak sampai, malah lebih dari kilometer itu
bila2 masa je kereta leh mati kat tgh jalan
kalau mati di tengah jalan, itu adalah sejarah dlm hidup kami
SYUKUR~ itu tidak berlaku semalam
tapi CUAK mmg Cuak, takkan diulang lagi
tapi camner leh lupe isi minyak ni
HuB n WiFe boleh tak perasan grrrrrrr~

8 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihih..tp kete abh sy aritu,dah E tp leh jln jauh lg..nsb la time tu..

RozSyah said...

penumpang selalunya mmg xperasan myk ada ke tak..yg penting driver tu, duk kt sit je kena terus tgk myk tu ada ke tak..

aku ni, ada 2 bar pun aku dh kalut isi myk tau..!!

.: iEyLa :. said...

hurmm...cemas la tuh..hihi..
xpe je kak..even dah menyala2 minyak tu still leh gerak lg..tp klu mati tu nasibla..

pssstt: ieyla b4 gerak mesti make sure minyak separuh..hihi

atty's said...

kty penah..mmg terus stop,nasib sempat ke tepi.

My Little Diary said...

penah jdk kat MLD... sibuk sgt memilih stesen petrol utk isi minyak last2 mati tepi highway...waduhhh...malu usah ckp ler, dah lah sorang2 bwk keter...
nasib ada member2 opis sanggup dtg tolong..

Ummie Aie'sya said...

hihiihih, adoihhhh, sib baik lah berdua, kalau sorang2 lagi lah mencuak kak emme oiiii

sahromnasrudin said...

nmpaknya lenkali kne standby petrol dlm mineral water hihihihhhhh

nabilah_2908 said...

jom datang Melaka....ada gak tempat2 seafood yg best2... :)

Post a Comment

tq 4ur comments~