Followers

Nov 16, 2011

16.11.11~Lil' Wordless Wed

13 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

LOVE my mom more than my OWN life..

eMMe said...

@.: iEyLa :. gud dear, me too, Love until the end of my life...

nuyui a.k.a miss YUI said...

sy sayaannnggg mak sy sgt2!!

eMMe said...

@nuyui a.k.a miss YUI as anak wajib la mengenang jasa ibu kita kan dear...

munna said...

mmg tak tergambar dan terbayang sakitnya...tapi bila lahirnya anak terus hilang semua sakit masa tu juga

eMMe said...

@munna Tak tau bile dpt merasai sakit itu Kak...

hakak CNN said...

memang tak terungkap rase sakit tuh tapi once anak dah keluar semua rase sakit tuh hilang serta merta..kuasa Allah.

moga kiter sentiasa berusaha untuk jadik anak yg baik untuk ibu kiter..:)

cheqna said...

insyaallah...jika diizinkan allah kita jugak pasti kan merasa kan

Mama Gee said...

mmg sakit sgt2 pun...tp sakit tu bebraloi bila tgk wajah baby yg chomel :)

wahida said...

oh, walau pun sakit itu tetap jadi sweet moments...

jedi said...

hargai lah ibu anda....

itu lah sebabnya tangan ibu yang menghayun buaian mampu mengoncangkan dunia...kami lelaki tiada kelebihan itu..

Ati Masrif said...

sebab tulah org kata
sekali bersalin berapa byk
urat putus ...hihi~

Ena said...

^_^



Alhamdulillah.. ena sihat.. cuma tak de mood & tak cukup masa je skrg ni.. thanks.. ada jugak yg sudi bertanya.. sayang emme.. muahhh.. :)

Post a Comment

tq 4ur comments~