Followers

Nov 18, 2011

"SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY"

  1. Follow blog Hany.
  2. Buat satu entry pasal segmen ni yang bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY"
  3. Letak banner kat atas and linkkan ke entry ni :)
  4. Copy syarat2 ni masokkan dalam entry hampa.Takmau pon tak pa.
  5. Tag sekurang2nya 2 atau 3 orang blogger lain and pastikan depa taw :) 1) Yui Nusha 2) SmileNajah
  6. Letak link entry ampa kat comment box di entry ini :) 
  7. Saya akan pilih 10 blog yang cantek, kreatif n entry menarik untuk direview lepas tarikh tutup segmen ni :)
             p/s:thx Ieyla tag akak, sila tag lagi, hehehee~

10 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

bila tamat??

mggu depan sy wat..
kat office taktau pasaoipa xleh nak follow..

t sy wat ea kak..TQ!!

.: iEyLa :. said...

;)

smilenajah93 said...

thanks tagged :) nt kim join yea :)

wahida said...

selamat bersegmen!!

Hany Rara said...

hehe beznya tgk org kawen~ :D tenkiu ye sudi join..jom bw kt blog peserta lain.. :)

Lina Rahim said...

*rindu eMMe*

Semoga berjaya ya..

♥e'in♥ said...

uish.. dh lame xjoin segmen2 camni..

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

dtg dr segmen n follow..keep in touch

nita said...

Salam...
Hye! Nita blogwalking sini.
And also follow dr segmen yg same.
Kalau sudi, singgah lah balik yerr ?
Hehe.. Btw, nice blog! Segmen Follow Reramai

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Singgah sini ... :)

www.hasrulhassan.com

Post a Comment

tq 4ur comments~