Followers

Nov 17, 2011

Comel tak Aku lari cam nih..............hahaha~

Tak sangka!!! Jadi !!!!
Selalu tak clear, ni Clear
Camera ku Olympus ada hangin dia gak
kalo Mood Clear, mmg clear betul
time Moody, cam tuan dia gak
hahahahhah~

17 princes N princess Yg Sweet:

Abang Jonni said...

huiyyyoooo... boleh wakil malaysia kat sukan sea nih.... komfom pingat kuprum dlm tgn...


kehkehkehkeh

eKa said...

uih nak kemana tu puan emme oi...laju bebenau langkahnya

al-lavendari said...

lari pun comel, tak lari lagi comel.

ChiLaBaey's Spot said...

Maca kena kejar jer dek kong kong jer, tak cukup tanah...

♥MAMASYAZA♥ said...

kena kejar ngan sapa lak tu

Noli@Ibu Wafa said...

baik2..tergolek kang..hihi

Ena said...

hehe..

comel je tu.. :)

yang, baju kita mcm sama la.. bezanya ena nye color pucuk pisang.. nanti leh kita amik gamba berdua pulak.. hihihi.. ops! lari topi pulak.. hoho..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hahha..comel aje sis!

eMMe said...

@Abang Jonni Bang Jonni, ade gak pingat kan, heheheheh.....

eMMe said...

@al-lavendari uncle jelessss...huhuhu...

eMMe said...

@ChiLaBaey's Spot lari coz ipar /biras jerit ajak bergambar....tunggu saya je tu, hahahaha bab bergambar no 1 bro!

eMMe said...

@♥MAMASYAZA♥ kak su, saya lari gi kat ipar/ biras yg sedang menunggu bergambar same hahahaha....

eMMe said...

@Noli@Ibu Wafa InsyaAlllah...lari2 anak je, hehehehe...

eMMe said...

@Ena Ena, okey je, hahaha...leh wat boria, ramai je jumpe baju same.... maklum lah beli kat Indonesia, kilang nye 1 je, hehehehe...

eMMe said...

@nuyui a.k.a miss YUI seriously? hehehe...kembang jap! tengkiu~

Mama Gee said...

lari kejarr ayam ke...dikejarr ibu ayam?? hehee

eMMe said...

@Mama Gee heeeee~

Post a Comment

tq 4ur comments~