Followers

Apr 9, 2012

Mood tak sihat tapi dtg opis

Assalamualaikum wbt dan selamat pagi semua
apa kabar?
harap semuanya sihat sejahtera
mood: monday blues kah?
mood saya: selesema + batuk yg agak over gitu
coz lame tak dpt batuk + selesema gamaknya
tu yg bersin2, sok sek sana sini, nak bernafas pun terasa perit idung ni...

lentokkk baikkk kat depan PC nih...

Period: delay hari ke 9
belum check lagi dengan UPT
kenapa saya takde kekuatan utk itu...
nak check ke?
saya tak nak check lagi boleh ke?

Ya Allah...........berikan aku keyakinan
kuatkan keyakinan ku
positif kan mindaku
berikan aku zuriat
berikan aku kebahagiaan
kegembiraan buat ku dan suamiku
serta kaum keluarga ku
dan juga kawan kawan ku di sini dan di sekelilingku

Amin.........................

22 princes N princess Yg Sweet:

♥MAMASYAZA♥ said...

kalau sebelum ni tak penah lewat, tetiba dah lewat sampai 9 hari, mmg patut kena pegi check. sama2lah kita berdoa semoga lepas ni kita dpt berita baik. insyaallah

cheqna said...

amin amin amin
moga2 ada khabar gembira...insyaallah =)

Ena said...

Amin..

kalo sblm ni tak pernah delay... better la p check me... tak pun wat je sendiri.. senang je tu..

kami jg mengharapkan yg terbaik utk emme..

nuyui a.k.a miss YUI said...

aminn kak.. sy doakan ada rezeki utk akk ya..

R.R.Z said...

yg penting..lapangkan hati tau..
insyaallah, ade rezeki untuk akak tu
<3

Si Gile Dan KeGILAannye said...

sabo yeaaaa...!!

Mama Gee said...

kalau dah lebih seminggu leh lah check emme...
Mana tau ada berita gumbira... :)

Miss Layaleya said...

get well soon.. insyaAllah, ada rezeki utk kamu..:)

LYAfrina said...

INSYALLAH... MUDAHAN ADA KHABAR GEMBIRA.. GET WELL SOON DEAR

Kakzakie said...

Tak sihat ada sebab hendaknya - rezeki allah siapa tahu, biasanya selepas 2 minggu dah boleh tahu.. kakak doakan yg terbaik..

atty's said...

semoga ada berita baik..amin..

rehat cukup2 ya..takecare..tau..xoxo

wahida said...

biasa selalu delay tak? kalau lambat dah sampai 9 hari ni patut check la...

harap ada gud news yer...

Lina Rahim said...

eMMe..macam betul je mengandung..dah lewat sangat tu..siap tak sihat lagi..check la..kalau betul Alhamdulillah, boleh buat persediaan untuk baby. kalau tidak at least kita dah pasti dengan kesihatan badan kita.. :-)

Roz said...

emme laling...jaga kesihatan ko tu..better gi jumpa doc dulu...jgn keje kuat sgt..kesihatan tu penting...

Roz said...

ko jaga diri baik-baik...

ieda said...

ya allahh dikk
insyaallahhh dikkkkkkkk
akk doaaaaaaaa sgt2 kali nie ada rejeki emme .. insyaallahhh doa banyak2 dik
akk nie pun lemau je
tapi kerja gak huhuhuh

eKa said...

check !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mmg confirm la eka rasa mmg ada dah tu.nanti share petua ye

pena rozie said...

cheak la... nanti share yer...

ratusiput said...

better check sbb makin lama kite menunggu nanti makin stress jdnya.pape pun keputusannya nanti kite kena redha.mmg org yg melihat tak akan merasa apa yg orang menanggung tp itu mmg dah jd fakta...yg kite perlu berdepan dengannya.so kena sentiasa bersangka baik n positive thinking k :)

eita said...

baik gi check..
nanti xdelah tertanyer2 kan..

jesnita_ns said...

mE..moga cepat sihat..n moga ada sinar harapan..InsyaAllah!

ogyep yummy mellow said...

InshaAllah... doakan yang terbaik untuk emme ya...

Post a Comment

tq 4ur comments~