Followers

Apr 25, 2012

Zikir Untuk Melembutkan Hati Suami



Zikir ini elok diamalkan oleh isteri yang mahu hati suaminya menjadi lembut hati

1. Ya Aziz
2. Ya Jabbar
3. Ya Mutakabbir

Selepas membacanya beberapa kali, hembuskan ke atas suami sekiranya suami tidak perasan. Atau isteri membacanya waktu suami tidur nyenyak. Hembuskanlah di tapak tangan dan letakkan di hati (dada) suami. Mudah-mudahan Allah lembutkan hatinya. Bila hati sudah lembut, mudahlah dibuka kunci perhubungan atau pintu perbincangan.

4. Amalkan doa ini: "Ya Allah, lembutkanlah hatinya (suami) sepertimana Engkau lembutkan besi"

19 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

amiinn.. amalkan selalu insyaALLAH

atty's said...

tq emme..gud info nie..nanti leh amalkan, takecare

Si Gile Dan KeGILAannye said...

blom ade suami ah kak...
cane ni..??
try kat boipren bley tak..???
huhuhh
joke..!

Zana Adieyza said...

tq my dear sbb share ilmu yg bagus.. suka2!!

Kakzakie said...

Mudah dan tidak memudharatkan emme..

p/s: moga emme dan baby kat dlm tu sihat...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Owhhh... boleh diamal oleh suami2 yang ingin berpoligami... :D

wahida said...

tengs dear berkongsi perkongsian yg sgt hebat ni...

D_08 said...

Cik eMMe ....
lain macma beno le entry2 cik eMMe ....lately ni.....
tapi utk kebaikan takde salahnye....
bagoih berkongsi ni..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

zh-ena said...

bgs peringatan nie..
blh la diamalkan

-Sara- said...

nice entry ;)

Mama Gee said...

selalu gak amalkan....InsyaAllah..

eKa said...

sejak dua menjak ni byk info tentang hubungan suami istri...bagus emme :)

munna said...

insyaALLAH akan diamalkan selalu...

~~AzaLea~~ said...

perkongsian yg sungguh bermakna... terima kasih eMMe...

MulutPayau said...

thnks dear atas prkongsian ni...

ieda said...

tQ dikk perkongsian yg menarik ! .. ;)

Zana Adieyza said...

dear, emel zana alamat & no.phone.. hihihi..dah kata duduk dekat p15 kan..

adieyza_1110@yahoo.com

Roz said...

'like'

aku dah sihat..mkn vit c dan antibiotik jela..

i miss u too

Post a Comment

tq 4ur comments~