Followers

Apr 6, 2012

Saya Pregnant ke?

Assalamualaikum...kowang sihat???

Saya minta maaf kerana mood: kurang sihat
sejak 2-3 hari ini

tapi gagahkan juga, sebab ada kerja dan ada boss
ikut hati mmg saya akan ZZzzZZzzZZ...!!!

ikut hati perot ini lapar je
rasa nak makan je
makan banyak
tapi tak kenyang

pastu letih je......pastu sakit kat PayuDa**
sakitttt sampai skrg ni....
tanda2 pregnant ke??
kalo betul, doakan saya...
Amin...terima kasih
jika kawan2 sayang kat saya...
Alhamdulillah punya kawan seperti kowang....

Sayang kowang juga...

period saya dah delay 6 hari
Ya Allah, jika benar aku pregnant
kau berikan lah aku kegembiraan ini
Kau kurniakan la zuriat buat ku
Agar ku sempurna.................

23 princes N princess Yg Sweet:

Si Gile Dan KeGILAannye said...

go n check ok sister..!!!
saye doakan akak..
moge2 mulot saye masin ari tu...
hahahaha..!!!!
get well soon..!
sentiase love..!

.: iEyLa :. said...

always pray the best for u kak..
moga apa yang diharapkan benar2 berlaku...
dan jangan kecewa jika bukan itu bukan seperti apa yang akk harapkan..
semua yang terbaik hanya dari-Nya...

adik doakan akk happy.. :)

Nigina said...

wahhh nanti kalau ada bagitau khabar baik.. akak doakan yer

Mama Gee said...

jgn kecewa kalau tak pregnant ya..
kalau akak...susah nk tentukan pregnant atau tak...sbb semau tanda2 pregnant sama je mcm tanda2 nk period..huhu...ada sekali period delay sampai 9 hr....tup2 period...Ya Allah...hampanya..siap nangis2 dlm toilet...
Tak sanggup rsnyaa lalui period delay..biarlah cepat..jgn delay....takut hampa lg...

SSulieana said...

kalau su x sabar nk beli pregnancy test!hahaha...I pray for you...

::EIDA:: said...

AMin.. ida doakan!! =)

FirZie83 said...

amin..amin...yarabbal alamin

yannie bunny said...

weeeee...bestnya kalu btol! kalu xde lg next week awk buat la test emme. sy pulak yg excited. hihi

dahliasayang said...

kiteorang doakan..
tanda pregnant ni mcm-mcm.kan? pening kepala je kalau berteka teki..apa kata g check..

pena rozie said...

amin... moga-moga ade

Syazni Shamsir said...

emme...

awak xsihat ni mungkin demam pembawakan kot??
so,awak jgn renyah2 & jgn stress2 tau...hopefully menjadi kali ni..I"Allah...AMin~
take care darling

pnsusu said...

amin........

insyaallah..kun fa ya kun

eita said...

insya allah....
harap2 tu kabor yang mengembira kan...

delarocha said...

jika pregnant..tahniah :-)

Zana Adieyza said...

insyaAllah ada berita gembira.... if betul pregnant, congrats dear!!!

Miss Layaleya said...

amin.. insyaAllah..:)

Lina Rahim said...

InsyaAllah kalau ada, ada la tu..moga2 eMMe sembuh dan bertambah sihat..

ejulz said...

smoga sihat slalu n mdapat rezki dariNya.. amin

ratusiput said...

ratu pun doakan utk emme... :)

eKa said...

amin ........... semoga ada rezeki itu emme...eka sentiasa mendoakan semua itu tanda2 positif.sila check doc ye

Ena said...

tetiba ena pulak yg rasa sebak.. Mudah2an.. DIA kurniakan emme zuriat dan harta yg tak ternilai buat emme & keluarga.. Amin

ieda said...

aminnnnnnnnnnnnn
insyaallahhh dikkk .. jgn putus doa pada allahhhh dia maha berkuasa .. semua ditangannyee .. kena yakin dik ;)

MulutPayau said...

Aminn....
mudah-mudahan apa yg adik impikan mnjadi knyataan...

Post a Comment

tq 4ur comments~