Followers

Apr 12, 2012

Perkongsian Bersama Ikhtiar Saya Sebelum diSAHkan Hamil

Assalamualaikum semua bloggers,
sihat ke?
saya Alhamdulillah syukur
dpt hadir ke opis seperti hari hari biasa
Stakat ni tiada apa apa alahan, harap takde pape symptom yg terjadi pada diri saya...
Yea la, kita tidak tahu apa yg bakal terjadi dlm tempoh awal kehamilan kan...

Harap Allah kurniakan kesihatan yg baik utk saya dan semua Bloggers
esp: Kakak2 Abang2 Adik2 yg selalu menjenguk blog biasa biasaan saya ini...
(nak sebut satu2 name ramai sgt! kalo ade yg tak sebut kan, majuk! heeee)
cewah! ade ke yg singgah blog saya ni.. malu la... heeeee~

Saya tak ingat tarikh saya jumpe Dr Farra tapi dalam tahun ini jugak
pertemuan saya dengan beliau di rumah beliau di Selayang...
saya telah lama tahu tentang produk CVT (Colour Vibration Therapy
sejak 2 tahun lepas lagi, sebelum saya kahwin, tapi mase tu saya jumpe Doc lain
(Doc tu tak best) cam stress n push beli produk dia... grrrr...

Pengasas Colour Vibration Therapy = Professor Dr Sir Norhisham Wahab

boleh baca kat Web ini di SINI

Serba ringkas tentang CVT ini:
Colour Vibration Therapy dalam menyelesaikan masalah ini ialah dengan menjana (menyeimbangkan) semula kerja asas sel melalui aktiviti output dengan menggunakan segala bentuk bebanan keracunan untuk ditukar menjadi tenaga sebagai keperluan asas sel (penawar semulajadi yang bertindak sebagai antidot). Formula Colour Vibration Therapy paling natural serta bebas 100% dari bahan kimia atau bahan aktif yang boleh membawa kepada tindak balas kimia atau keracunan.

Tidak menggunakan bahan-bahan daripada binatang atau sumber hayat yang aktif kerana bahan-bahan kimia yang aktif sering menimbulkan kesan sampingan yang amat berat.

(Setiap penyakit ada penawarnya...) Ini antara usaha dan ikhtiar saya...Alhamdulillah... Kuasa Allah semua kejadian itu berSEBAB~

Next entry saya nak citer produk -produk yg saya amik dan harganya sekali

13 princes N princess Yg Sweet:

ratusiput said...

alhamdulillah...take care 2 kali ganda tau :)

eKa said...

1st time eka dengar emme...tp tu la...kalu dah ALLAH tu kata 'ya'... maka berlaku lah ia...

eita said...

moga dikurnia kesihatan yang baik ye..sepanjang mengandung ni...

tizi zabirah said...

KAk Emme. Tahniah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe sis..yg ptg jg dri n bby tu bek2 ya.

ogyep yummy mellow said...

MESTI TAKE A GOOD CARE OF YOURSELF ya...

.: iEyLa :. said...

alhamdulillah..
take care kak..

BERT said...

berkat usaha akhirnya berjaya... take care kak emme :))

Pepel BoNda AmaNi said...

selagi kita berusaha dan berdoa..insya-allah ALLAH pasti akan memberikan kita jalan kan...

Ena said...

Usaha Tangga Kejayaan..


cepat share.. nak gak tau.. :)

Eye_nee said...

Ya-Allah sis..syukur alhamdulillah...maaf...maaf...maaf sis..i wish i can be the first person yg wish kan sis...nway...congrate..Allah maha Mendengarkan doa hamba2nya....

eMMe said...

@Eye_neeTengs Kak, Alhamdulillah... takpe.. janji Kak Eye Nee jenguk blog saya...

erienz said...

alhamdulilah berjaya jugak emme...doakan utk rin yer....take care dear...

Post a Comment

tq 4ur comments~