Followers

Apr 2, 2012

Sape Gi PWTC Sabtu Lepas

Assalamualaikum n Hi semua
Sihat?
Keje byk ke hari ini?
Keje byk mcm mane pun, blog wajib update kan...kan...
heeee~
janji kita tak abaikan keje keje di pejabat tul tak?

Sabtu lepas kononnye nak dok umah
tapi... malam sabtu FB dgn kawan2 Sek. Men kononnye nak jumpe (ala ala reunion)
tapi... last2 dapat tau dowang nak jumpe malam Ahad
tak dapat la saya nak jumpe dowang...

Tapi ada kawan saya (mujur la tak rapat sgt dgn dia..)
ye ye je kata nak jumpa.... last2.. mesej kita pun idok!
tapi takpe, saya tau perangai dia time sek dlu cam ni, hehehehe!

Kowang gi ke Festival Kasut Antarabangsa tu?
saya pegi 2 kali tau... pagi: dgn kawan n petang: dgn Mr HuB
sebab? pagi-pagi ikut Mr HuB bertugas di PWTC
alaa.........mesti tau yg pasal Karnival Jom Masuk U KPT punye...
(dah habis dah.. Semalam last!) jumpe tahun depan lak yea!

Gambar2 di Booth KPT dan di Festival Kasot!
 Antara yg bertugas hari Sabtu : Mr HuB, Mr Kali, Ms Shah Kasturi n Mr Khuzaimi

 wajah ceria di pagi Sabtu, kowang tido lagi kan...kan.. hehehehe...

 Ms Kasturi yg suka berphotogedik, heeee~

 Saje pose same2... nak amik mood pagi Sabtu... kalo dpt zzzzz.... 
bestnye...
 Me n Kas berjalan2 ke Festival Kasut yg tidak jauh dari Booth kami...
belakang saya tu rumah kasut tau... comel2 dlm tu..rugi tak masuk tau...
 Bila tengok kasut merah ini, teringat Lisa Surihani, Filem Semerah Cinta Stilleto
hurm...!! baju ni buat saya kelihatan seperti perempuan 'pregnant' kan...!!! heeee!!!
 1st time tau saya masuk PWTC ni.. teruja dgn gambar Tun Mahathir dan Tun Siti Hasmah

 Tak abis lagi tgk kasut, sambung belah petang lak, hahahaa~

 Yo yo! je belek kasot tu, hahahaha!


Mr HuB kene bertugas the whole day, Mr Haron n Ms Yan sesi petang...
Kowang nak tau , handbag Ms Yan hilang mase dia tgh duty sibuk melayan budak2 yg singgah kat booth, 
mase ni dia tatau n tak pasan beg dia dah takde, sebab tu dia senyum... pas dia cari2 handbag dia yg baru 1 hari pakai, terus dia nangis... puas kita org cari, confirm, ade org yg 'panjang tangan' kalo dah ramai2 kat tempat camtu....
Kesian................. 
:_(
 

18 princes N princess Yg Sweet:

Si Gile Dan KeGILAannye said...

kasooooooooottt!!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshla ea jln2..

.: iEyLa :. said...

hurmmm..tak g pon...
dah la kne kacau ade org msg pagi2 hari sabtu tu ajak teman die..
last2 ckp xyah...sabo jelaa..

wahida said...

kesian ngan kawan ko tu...beg kena kidnap...tempat awam mcm tu mmg bahaya main letak je beg merata...kita mmg tak perasan kalau dia hilang...huhu...

p/s: aku pegi seri pacific tu jumaat lepas balik keje...ngeee...

Miss Layaleya said...

ur tummy????? hehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

klu kat tempat crowded memang kena sentiasa beware ngan beg kita kan...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

tak pegi pun... crowded laaa

CheNamNam said...

kesian ngan kawan awak tuhh...mau diyer tak sedey kan kalo hakak pon sedehhh..meriah kat situu...sure kasut2 murah2 kann...leh borong sakann..:)

Lina Rahim said...

aaarrrgggh...napa la kat Swak tak dak lagu tu?

Roz said...

emme..ko xbeli kasut ke?

ieda said...

alorrrr kalau ada pameran kasut tuu disini dikk haruss akak terjah nie huhuh

cheqna said...

hari sabtu??cheqna bercanda ngan bebudak opis di tepi pantai
hehehehe

LYAfrina said...

huhu...jauh kalo nk pergi...
hari sabtu lya kerja..huk2....

eita said...

jauh...

MulutPayau said...

bestnya kalau dapat pergi....tapi akak jauh..sedihnya...

alynrosly said...

Kesian kakak yan kite nie, tak sampai sehari pakai handbeg baru dah kene curi.

Mama Gee said...

tgk kasut je ke? tak supping sekali?

Myra Jay said...

Murah tak kasut2 kat festival tu?
Rumah kasut tu Unik :)

Post a Comment

tq 4ur comments~