Followers

Apr 13, 2012

Untuk Kawan-Kawan yg Giat untuk Hamil~

Produk yang dicipta oleh Pengasas COLOUR VIBRATION THERAPY, PROFESSOR DR SIR NORHISHAM WAHAB adalah jawapan yang jelas untuk anda cuba dan rasai. Ia melibatkan terapi secara Therapeutic semula jadi tubuh anda mencapai rahsia Resonans / Keseimbangan.

Boleh lawati laman web ini: SINI

1)     Garam Booster
(Garam NW) RM33

Amalan Pengambilan Garam pada waktu Subuh
Pengambilan garam juga perlu dikaitkan dengan waktunya. Garam amat bergetar iaitu resonan pada waktu awal pagi (subuh) di atas sebab frekuensinya yang bersamaan dengan alam yang berwarna biru muda pada ketika itu. Justeru pengambilan sedikit garam dengan konsisten setiap awal pagi adalah sangat bermanfaat kepada tubuh. Ini juga adalah salah satu sunnah atau perjalanan Rasulullah SAW sebagai tatacara hidup yang sesuai sepanjang zaman. Rahsia biru muda (cyan) adalah sifat penapisan daripada segala bentuk keburukan dalam berbagai aspek yang kita akan hadapi pada waktu seterusnya.

Kebaikan Garam Booster

1.             Boleh dibuat sebagai minuman sehari-harian buat meneutralkan segala asid dan meredakan angin yang berlebihan didalam tubuh badan.
2.           Boleh dibuat sebagai penentang kuasa sihir. (letakan sedikit dibawah lidah setiap pagi).
3.     Membantu melancarkan perjalanan darah.
4.     Memegang rahsia oksigen buat keperluan darah.
5.     Membantu membersihkan sistem perkumuhan. (Air kencing akan berbau dan kotor pada awalnya).
6.    Mengandungi segala keperluan dari segi mineral Potassium, Magnesium, Phosporus dan Calcium yang hanya ada pada kulit-kulit buah-buahan tetapi telah pun diadun bersama garam booster ini yang amat diperlukan tulang.

Perhatian/Pantang Larang (semua produck CVT )
o    Elakkan minuman bergas / berkarbonat
o    Elakkan minuman Nescafe
o    Elakkan produk daripada terdedahkan kepada cahaya matahari / haba panas. Sebaiknya simpan di tempat yang gelap.
o    Jauhkan daripada talifon bimbit, televisyen, komputer dan sebarang peralatan elektrik.
o    Gunakan peralatan plastik dan kaca sahaja seperti sudu plastik. Elakkan daripada menggunakan peralatan besi.
o    Gunakan air sejuk (lebih baik campurkan ais) apabila mengambil formula CVT. Elakkan daripada menggunakan air suam

2) Formula Natural Wave (NW) RM33 memula kena ambil 18 botol , 1 hari 1 botol, kene habiskan sehingga botol ke 18 = 18 hari – RM33 x18 botol, tak boleh stop, nnt kene restart makan 1st bottle

Kelebihan dan khasiat NW Vibration
o    Menghasilkan kelegaan segera
o    Tindakbalas penyeimbangan yang cepat
o    Pengimbang tenaga pada organ yang lemah
o    Penawar semulajadi
o    Memulihkan sel-sel organ yang rosak secara semulajadi
o    Diproses dalam makmal secara saintifik
o    Tidak perlukan preskripsi khusus
o    Sesuai untuk semua peringkat umur (tiada had umur)
o    Tepak, efektif dan berkesan
o    Kesan sampingan yang sangat minima (jika ada)
Cara pengambilan: masuk dlm ais 1 sukatan penutup

Perhatian/Pantang larang sama seperti Garam Booster

3) Full Moon Seri Wajah RM99 (10ml)
Antara peranan Full Moon Seri Wajah:

1.    Sebagai peneutral dari radikal bebas, halusinasi, pe marah, keliru, keracunan, pelembab muka setelah menggunakan Tea Tree Facial Washer.
2.    Sebagai mandian bilasan dengan campuran sedikit ais di dalam baldi untuk melerai segala radikal bebas dan penyakit.
3.    Sebagai Seri Wajah semula jadi tanpa penggunaan jampi serapah.
4.    Sebagai kekuatan sistem immune dan keseimbangan sel-sel tubuh.
5.    Sebagai semburan di dalam rumah dari gelombang negatif (jika terbau sesuatu yang terbakar/hangit, jangan ditegur).
6.    Sebagai pemangkin pada tahap hening dan keceriaan diri.
7.    Sebagai minuman buat mencegah keracunan.
8.    Sebagai penyerap gelombang negatif dan boleh disatukan dengan garam kristal (kasar).
9.    Amat baik sekali buat anak yang tiba-tiba menangis(terjaga) dari tidur pada waktu malam dan bagi yang terkena gangguan "kerohanian/sprititual" dan juga bagi mereka yang ada masalah "saka". 
10.    1001 macam kegunaan lain.   

Anda boleh menggunakan salah satu daripada kaedah yg saya perlu lakukan:
o    Untuk mandian Titiskan Seri Wajah ke dalam bekas air mandian (bersama ais), khususnya bagi bilasan-bilasan terakhir selepas mandi
o    Rendaman tubuh secara keseluruhan
o    Urutan ringan menggunakan ais atau air sejuk bersama beberapa titik Seri Wajah pada bahagian yang diinginkan
Perhatian/Pantangan larang sama seperti Garam Booster

4) Alga Oil for Women dan AlgaFormula Natural Wave (NW) RM99+RM33
Memperkenalkan ALGA Women yang diciptakan khas bagi wanita yang ada permasalahan seperti dibawah:-

1.                  Dingin seks
2.                  Takutkan seks
3.                  Keputihan
4.                  Senggugut
5.                  Kekeringan atas akibat kesan Pil Perancang atau pun kerana sudah Monopause
6.                  Fibroid
7.                  Ketumbuhan
8.                  Rahim terturun
9.                  Darah tinggi
10.              Bisa Sendi
11.              Kanser
12.       Hormon Balance

Untuk SUAMI

1) Formula Natural Wave RM33 -1 Botol 1 kali makan 7 biji sahaja minum dgn ais
2) Alga For Men Untuk Suami RM99
1.                  Dingin seks
2.                  Mati pucuk
3.                  Lemah tenaga batin
4.                  Cepat ejakulasi
5.                  Sukar terangsang
6.                  Tidak subur (belum ada zuriat)
7.                  Masalah yang bersangkut paut dengan kelelakian

 Kebaikan  Alga Oil For Men

1.                  Ini bukan VIAGRA atau jenis yang seangkatan dengannya baik dari segi pemakanan herba atau pun kimia! Berhati-hati dengan kesan sampaingannya!
2.                  Setiap penyakit ada punca dan sebab.
3.                  Setiap penyakit ada penyembuhnya kerana itu janji Tuhan. Hanya usaha harus lah dilakukan dahulu. Tidakkah anda suka jika problem/penyakit anda mendapat keseimbangan (sembuh) sepenuhnya, Insyaallah? 
4.                  ALGA MEN SHOUSHMA adalah jawapan yang kaum lelaki tercari-cari selama ini.
5.                  Ia melibatkan perawatan, pembetulan secara total (resonans) kepada permasalahan itu.
6.                  Caranya yang mudah, serta selamat digunakan kerana segala struktur atom/molekul kandungannya telah diperkecilkan agar selamat digunakan tanpa kesan sampingan. Rahsia ALGA Men ini juga ada dipertenagakan dengan frequensi yang khusus pada bahagian seksual (666nm) agar rangsangannya tepat dan betul yang akan menyebabkan resonans(keseimbangan) berlaku secara total.

PERINGATAN MESRA: 

Jumlah RM900++
Boleh bayar ansuran, yg penting kite jujur pada diri kita…dan letak 100% percaya (Doctor dan KITA)
Ikhlas utk kesihatan diri kita,
Yakin dengan sepenuhnya sepanjang pengambilan CVT ini…

7 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

at least sudah mencuba kan..

eKa said...

thanx for share emme

Ena said...

Thanks 4 sharing emme.. ^_^

Allah maha kuasa..

DIA mengizinkan ciptaan Manusia dalam mencari penawar diri.. InsyaAllah.. Segala yg baik itu hanya dari-Nya.. sama seperti yg emme cuba sampaikan..

Usaha+Doa+Tawakkal.. Jangan putus asa.. InsyaAllah = Kejayaan

Anonymous said...

saalam emme...blh mntk alamat n no tel tmpt rawatan ni x...

aquagugurl said...

eMMe : tq for sharing.. :)

Suhada@Along said...

thank you sudi share..

Suhada@Along said...

Thank sudi share dgn along kak emme

Post a Comment

tq 4ur comments~