Followers

Sep 7, 2012

Cara Mendidik Anak Anak Semasa........................

(kidnap kat FB tadik.... ehehe)

Salam to All
Hari Jumaat yea
Hope ketenangan bersama kita semua
Selamat Hari Raya.. 20 Syawal
Selamat Berpuasa kepada yg berpuasa ganti atau sunat

Saya sihat
Alhamdulillah
Baby baby dlm perot
InsyaAllah sihat juga
Mudah2an.. dan Harap2nya..
Hope kalian juga sihat2 belaka

Bos saya cuti
Yahuuu~
Boleh la hilang2 hari ini
heheheh...

pst: Ku mengalami bengkak kaki dan gatal2 kulit kat badan... erhh..sape de ubat nya?? dah baca kat blog Cikgu Isza


20 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..perlu diamalkan ni =)

Kesuma Angsana said...

tq share & jaga diri ye

.: iEyLa :. said...

I.Allah...amalkan mane yang baik kan kak..

:: Mrs.Eady :: said...

okey :)

Kakzakie said...

Dah semakin dekat nak bersalin macam-macam alergik kadang-kadang me. Kakak dulu dua minggu nak bersalin kaki bengkak. So kat office bersila atas kerusi sebab tak nak juntaikan kaki atas lantai..

BERT said...

akak kene bengkak kaki ke? saya takde tapi gatal2 badan tu ade la hoho...

bagus info tu kak :))

Nanak said...

bengkak kaki? byk minum air ye..
i dulu teruk kaki cramp mlm2..
gatal2 badan? try mandi air rebusan daun jambu batu :)

p/s
dah buat mogtt test?
i next mth kena buat..
hrp normal..

Deqla manjew said...

tips yg sihat ni... boleh la deqla amalkan nnti kan bila dah peknen...hihi... tp kalo x peknen pun mmg bagus amalkan ni, xyah tggu peknen... :)

Bazilah (^0^) said...

thanks sharing kak :) oh kaki bengkak? masa tido tggikan sikit kaki kak :)

Ena said...

^_^


x pregnant pun blh juga jadikan amalan kita..

hepi wiken emme..

♥ ROS ♥ said...

Insyaallah kita amalkan sesama.. :)

Alhamdulillah kak emme..ros sini sehat... Tq tau sebab selalu t.care ros..sayang akk.. Kak pun jga diri yer.. Tggikan kaki masa tido yer, pkai stokin ... Suma tu leh kurgkan bengkak :)

Umie a'iesya said...

sape kata blog akak merepek, selalu je sya dapat info2 terkini dari blog akak tau!, hihihi

azizah :) said...

InsyaAllah akan amalkan tak kira pregnant o tak kan..:)

bengkak kaki akak tinggikan kaki masa tido yer..

mama_saly said...

salam emme..
info tbaik buat ibu pregnant..hehe..

bengkak kaki tu saly pernah kena masa yg first dlu..6 bulan dh bgkak,mgkin bnyk jalan n bdiri kot.. mklumla sulong tktau pepe..hehe.. yg jururawat pesan rehat banyak2 dan tinggikan kaki sedikit masa tido..:)

sal ya said...

alhamdulillah... sihat semuanya.

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Thanks for sharing...

Cikgu Ma said...

ooo...pregnant yea,,,tahniah tau =)

eita said...

bagus2 lah..
itu lah amalan yang sebaik nyer...

bila akak bersalin?..
tak sabar nak tengok twin...

rieda_ffya said...

emme pon kene jadikan sebagai amalan ye...kalo bengkak kaki kene bykkn rest,...mlm nk tido..tinggikan kaki..lapik ngan bantal xpe...kalo x hilang rendam air suam letak garam skit...bole kurangkan la..

Dilla Ady said...

baby baby darling? ai salah bace ke yu salah taip?
yu peknen twins kew??? menjelessss! doakan ai dapat twin jugak tahun depan..hihi

Post a Comment

tq 4ur comments~