Followers

Sep 5, 2012

WW~ Dalam Banyak2 Kawan Kita.....

Sumber: Cilok kat FB tadi. hehehe...

Salam.
ari ni tak leh wordsss sgt
wordless kasi rehat jari jemari ari ini
hahaha~

22 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haa..mmg toi sgt tu.. kdg2 dlm adik bradik pon sama.

Kesuma Angsana said...

setuju, itu mmg betul!

BERT said...

kdang2 yang tah pape tula ada istimewaanya kan haha...

.: iEyLa :. said...

HAHAHAHA...ape ke pelik sorang tu..hihi

Pn. Sheila@CC said...

hehe... mcm2 gelagat dlm ramai2 tu...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

betul2.. kene ada yg mcm tu juga..
pelengkap kepada yang slow.. ;-)

mama aryan said...

kalu sumer perangai sama x best jugak,kena ada yg lain sikit baru best..

Nanak said...

ahahaha..comel pula gambar tu..

Kakzakie said...

Walau tah apa-apa kelihatannya tapi kalau tak menyakitkan tak apa Me.

:: Mrs.Eady :: said...

betul!

QasehnyaRania said...

ya betol..kadang2 yg pelik tu menghiburkan..tp jgn la pelik sgt pulak..

Dilla Ady said...

ye betul...tpi yg pelik tu la bile da takde, kite akan rindu kt die..huhu

Deqla manjew said...

haha... betul2.. tp yg entah apa2 tu la unik.. :)

Ena said...

kelakar tgk pic tu..

a'a me.. memg mcm tu lah.. kalo sama je kang tak best jugak kot sbb sepesen jekk.. eh?? ekekek..

nadia said...

kak emme, frusttttnya tak dapat jumpa kak emme. ;) xpe2, nanti ada masa kita jumpa ye.

♥ ROS ♥ said...

Aik tersama pulak entry kita.. Hehhe.. Btul tu kak.. Hati manusia kan :)

azizah :) said...

yup betul tu..tp tu la penyeri dlm persahabatan..hee

Eye_nee said...

Yg tah apa2 itulah yg sukar utk kita melupakannya..sentiasa dia dlm ingatan kita...

rieda_ffya said...

kalo berkawan..ade yg kepala din dong sbnrnya lagi best..kalo semua skema x best la...mati kutu dibuatnya...

My Little Diary said...

yang perangai ntah apa2 tu kadang2 bole dijdk kan bahan lawak...hehehe

Mama Gee said...

heheh comel...tp mmg betul

sal ya said...

share pic ni kat fb jugak.

Post a Comment

tq 4ur comments~