Followers

Sep 19, 2012

Hari ini Ujian BSP pulak.................

Salam All my dearest bloggers
thx to All yg beri kata2 nasihat
kata kata semangat
kata kata sokongan dan moral
Me amat2 hargai
moga kalian dirahmati dan diberkati
Terima kasih skali lagi
atas kasih sayang yg Allah swt berikan...

Alhamdulillah punya rakan alam maya yg amat memahami
dan mengerti hati dan perasaan Me ini...

Thanks a lot to All, tak tau nak ucap apa dah...

pagi tadi: (cucuk kat jari jeww...hehehe.. ade gak rase pedih skit...huhuh!)
8.00 pagi - cucuk amik darah (result: 4.1mm/ol)
breakfast sampai jam 9.00 pagi
puasa jam 9.00-11.00 pagi

11.00 pagi - cucuk amik darah (result: 4.2mm/ol)
lunch sebelum jam 1.00 petang
puasa 1.00 - 3.00 petang

3.00 petang - cucuk amik darah(result: 4.7mm/ol)
minum petang sebelum jam 4.00 ptg
puasa 7.00 -9.00 petang

9.00 malam - cucuk amik darah
sekian...

sok Me sambung citer.. nak gerak ke Klinik balik...
doakan Me result ari ni cemerlang...
Me pas ni kene kawal, tak leh ikut kan nafsu makan manissss jee
kan....hehehehe~

21 princes N princess Yg Sweet:

Kesuma Angsana said...

KA tang amik2 darah yg payah sikit apapun moga semuanyer ok yek!

azizah :) said...

huhuhu pedih sikit kan kak.. jijah nak cucuk jari sendiri pon takut..huhuhu

Nens Collection said...

take care dear!

kakcik said...

Semoga semuanya akan baik2 je. :)

:: Mrs.Eady :: said...

kawal jgn tak kawal :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk kena cuuck kan..sbr ea kak.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

rasa sakit juga ambik cucuk tu akak kan..
semoga di mudahkan urusan akak.. ;-)

♥ ROS ♥ said...

Haa tgk resultnya.. Xder apa pun kak emme... Jgn sedih2 tau.. Kita leh kawal lg bnda nih.. Ros biasa lalui.. Better ade dr xde sbb kita boleh kawal pemakanan :) sabar ye kak emme comel demi bby twin tu :p

Momo said...

bsp tu ape?asal banyak sangat cucuk nih...

fifi tiez said...

oh..camni rupanya kena cek.lecehnya asyik nak kena amik darah je.sabar ye kak..sy pun suka benda manis je spjg peknen ni.

Nanak said...

sabar kak...sy skng pn sdg bhati-hati n kwl pemakanan..next month MGTT test...

mama_saly said...

pemakanan dan minuman msti kena cntrol tu ... ehee.. sabar n good luck ye emme...:)

Dilla Ady said...

dilla tak penah kena yg amik darah setiap beberapa jam camni..

tpi harap2 resultnye tak ape2 la ye dear..

BERT said...

haa betul tu.. jgn mkn bnda mnisss2... hrp result ok ye.. bykkn minum susu kak.. ada kwn psn, dia minum hi-goat tu trus ok hb dia..

Bazilah (^0^) said...

kesian kt akk kesayangan sorg nih..jgn sedey2 yer kak, doktor buat utk kebaikan baby tuh. akk skrg mkn ubat ape? obimin ke?

the malay male said...

jaga pemakanan

Mrs Nageb said...

wah kene wat bsp ye..sabarlah ye me..take care taw ;)

MulutPayau said...

aduhhhh...bnyaknya kena cucuk...jaga diri ya dear..harap2 lepas ni semuanya ok...

mama aryan said...

akak masa peknen yg kedua,kena buat bsp gak,tensen..tp nak buat mcm mana..

Cikgu Ma said...

wah..takut plak kalo mcm ni keadaan org pregnant...

sal ya said...

pernah kena masa mengandungkan kak ngah.

Post a Comment

tq 4ur comments~