Followers

Sep 10, 2012

Contest Cheqna: Hatiku Hatimu Bersatu

Puan Penganjur Contest: Cheqna
Tarikh tutup Contest: 10 September 2012 (sempat kot kalo nak join, hehehe)

Antara Syarat-syaratnya:
1 ) follower @ tak follow blog cheqna join je...
2) x de had berapa patah perkataan
3) keputusan adalah muktamad..sebarang surat menyurat tidak akan dilayan...termasukla surat ngorat mengorat..=)
4) pasangan yang bercinta..bertunang pun dijemput...just korang leh cerita camana korang jumpa..dan bagaimana perasaan itu terbentuk la...dan apa harapan korang terhadap perhubungan itu...
5) korang buat entry n maklumkan kepada cheqna ye.....cerita2 korang tu akan dipaparkan di blog cheqna dan cara pengundian akan ditentukan...cheqna bajet nak suh pembaca2 lain yang jadi pengadil....boleh???

6) tak payah nak banner2 sangat ye..tapi make sure korang letak gambar dengan pasangan korang tu..boleh??
Kenangan Zaman Bercinta - kami terbit sekitar pertengahan tahun 2008, kami lambat mesra walaupun kami dok satu opis dah hampir 1/2 tahun... tapi tah camner hasil sakat menyakat rakan2 opis telah membuahkan hasil dan cinta kami berputik...hehehe...
Kenangan Zaman Bertunang - Kami bertunang pada awal tahun 2009, apabila hati masing dah suka, kami pun buat keputusan muktamad utk menamatkan zaman bercinta2 supaya menjadikan hubungan suci dan halal..Akhirnya bertunang juga kami...

 Kenangan Zaman Ijabkabul Nikah Kahwin - Syukur ke hadrat Allah swt kami selamat diijabkabulkan pada 3.10.2009, hanya skali lafaz syukur Alhamdulillah... suasana di Masjid Kg Kelan, Slim River jadi saksi pernikahkan kami..

 Kenangan Zaman Bersanding - Kami bersanding selepas berlangsungnya majlis pernikahan... senang famili, sedara mara, kawan kawan nak tengok hari bahagia kami.. niat hati nak wat 3 hari 3 malam majlis kahwin, hahahaa....
Kenangan Zaman Resepsi - belah Keluarga Mertua - Kami memilih tema Ungu 
 Kenangan Zaman Resepi di Putrajaya - Kami buat 3 kali majlis fuhhh!!! berhabis betul
hebat kan.... untungnye Me anak perempuan sowang... pas ni takde dah tinggallah adik Me yg bongsu, tak tau dia nak kawen bile...heheheh...

Kenangan Kekal Abadi Dalam Cinta Kasih Sayang kami - tahun 2012, adalah tahun yg sangat bermakna buat kami, sebab dah hampir 3 tahun, kami tunggu, kami usaha, ikhtiar apa yg terdaya dan termampu kami... dan rezeki zuriat kami Alhamdulillah...Syukur pada mu Ya Allah.. Moga kami dipermudahkan urusan melahirkan dan membesar kan anak-anak nanti...

Allah perkenankan doa kami berdua utk hidup berkeluarga... seperti org lain... bahagia Selamanya...

Tahun 2013, InsyaAllah kami berempat...mana tahu rezeki kami anak2, menang kontes ni, hahaha!

Sekian, hope ramai yg vote kami, cewah!


24 princes N princess Yg Sweet:

Kakzakie said...

Good luck Me.. kalau ada rezeki adalah tu. Tak ada pun tak apa dah bahagia pun insya-allah tak lama lagi ada 2 permata sekali-gus:)

aquagugurl said...

Good Luck emme..insyallah,mana tau rezeki twin dalam tummy tu menang contest ni.. :D

azizah :) said...

gudluck kak.. insyaAllah ada rezeki ni buat akak n baby..

mama_saly said...

Insyaallah..semoga berjaya emme..
suka baca kisah2 emme dari mula2 kenal sampai dah nk punya sipermata ' twin' nanti.. :)

My Little Diary said...

good luck emme

sure bole menang lah tu... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk bju kawen akk ea.. good luck tau kak..

sal ya said...

gud luck... akak joint jugak.

BERT said...

gudlak kak emme.. mana tau ada rezeki baby kita menang ye ehhhehe

Bazilah (^0^) said...

nnti baz vote :)
sakit lg kak belakang nih, mcm mencucuk2 rasa nya. x tahu dah nk duduk mcmane..skrg nih dah 33 weeks, hope nnti akk x yah rasa sakit blkg cmni..akk take care ok :)

ieda said...

gud luck emme ..
akk doakan
mana tahu rejeki bb dlm tuu ;)

Deqla manjew said...

good luck kak.. ank nk masok 2 la ni yer?

Mama Gee said...

hembus2 skit...fuhh!!!!!!
heheeh minta2 emme menang ya...

Nens Collection said...

GUD LUCK EMME..REZEKI BB INSYAALLAH..
BOLEH MINUM AIR KELAPA..NENS PON MINUM DISUSIA KANDUNGAN 7 BULAN KE ATS..;)

Kesuma Angsana said...

gd luck yer

Roz said...

gud luck emme..

rieda_ffya said...

gud luck..nnt saya vote..hii

-Sara- said...

bestnya kesah emme ni! gd luck!

**sory emme, sara terbizi skit tu dh lame xjenguk umah kekawan..hehe

nyway, comel je perot me, slalu org prgnnt twin perot besar..hehe

adyna said...

gud luck emme ..moga ada rezeki menang ;)

Cikgu Ma said...

3 tahun kawen baru pregnant yea? tak pe la, kena syukr gak tu...rezeki dariNya...untung juga kawen awal...saya ni belum ada jodoh lg...

mama aryan said...

insyaAllah..semoga berjaya

Marya Yusof said...

As salam eMMe,

Good Luck! Moga menang ye... manatau rezeki baby :))

~azillakhalison~ said...

good luck...rezeki Tuhan sape tahu kan hehe

~~AzaLea~~ said...

waaa.. baru tahu kisah percintaan eMMe..

Moga kemenangan milik eMMe.. InsyaAllah..

Dilla Ady said...

ai doakan yu darling...

Post a Comment

tq 4ur comments~