Followers

Mar 17, 2012

Breakfast n Lunch Hari Minggu


Lambat la update blog hari ini...
nindia menu pagi tadi sambal kerang, saya masak taw..
haha... yg best dpt pujian, sedap! kata mr HuB...
nasi lemak ni akan di makan waktu tgh hari juga, cukup utk kami berdua...

pst:  Ada sesiapa leh ajar camner nk update gune samsung tablet tak? tak boleh nk edit gambar letak sebarang tulisan...huhu...

6 princes N princess Yg Sweet:

FirZie83 said...

amboi...cedapnya nasi lemak...yumyum..nampak sedap tu...mesti sedap

Uncle Jonni said...

nyumm... nyummm...
huhuhuuhu

Ann Ishak said...

ala emma tak dapat tolong pulak, saya pakai HTC...

ieda said...

urmmm kalau air tangan sendiri sure sedap dikk walau simple macam mana sekalipun , nak2 masak utk suami dan org tercinta .. lagilahhh berkat dik !! ;)

eita said...

memang sedap lah tu kalau dah hubby sendiri yang puji..
nak sikit...

Mama Gee said...

lama tidak menasi lemakkan diri...hehee

Post a Comment

tq 4ur comments~