Followers

Mar 28, 2012

Word/L Wed/D: Ladies n Arabian Nite

Tarikh: 23 Mac 2012 (Jumaat)
Masa: 8.00 malam
Tempat :De Palma Hotel Shah Alam
Anjuran: Puspanita Cawangan KPT
Yang Hadir: Bini2 Menteri, KSU, TKSUP dan beberapa org VIPs
Lain-lain: KPT, JPT, JPP, JPKK, Agensi di bwh KPT

shhhhhhh...tak leh tulis byk2, wordless kan...! heee~

Jom layan gambar! weke weke!

 Persembahan dari PTPTN, Mereka jadi Juara tarian malam tu...

 Kawan sebelah saya ni dpt lucky draw....couple mug cuteee~

Kawan saya yg sebelah tu dpt dua hadiah 1 lucky draw (jag elektrik) 1 lagi nombor meja ( iron) jag dia bagi akak yeay~
Persembahan Model memperagakan pakaian dari Butik tah apa name tah...
saya jumpe kawan sekolah menengah, heeee~

 
 nak bergambar tapi tak tau nak pose camner, heeee

tgk tu, siap tutup muka nampak mata lagi auwww~
 
 Sebelum balik bergambar kenangan dulu kat luar dewan, cantik tau we all...

Mesti la nak gambar sowang.... cantik kan katil tu...
Hari rabu kene kurangkan menulis ekk.. shhhh....

19 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

erkkk....ingat ade party arab mane td..
btw..kan sopan klu slalu nye majlis macam ni.. :)

DaZzlingLilLy said...

cantiknya emme..jubah pun lawa..

Lina Rahim said...

cantiknya eMMe..mekap sendiri ke..abaya pun lawa..lawa..

eMMe said...

@Lina Rahim Sis, nk make up sendiri tak pandai..hehehe... minta tolong ade sowang akak kat opis ni pandai make up..hehehe...baru belajar make up ni sis...

eMMe said...

@DaZzlingLilLy Terima kasih Sis...hehehe..malu ar...

cheqna said...

wallah...cantik r =)

tizi zabirah said...

fuyoo kak Emmi. lawanyaa :) suka suka suka

eMMe said...

tengs cheqna, heeee..kembang sekejap!

tengs tizi... suke ekk..hahaha...

sweethOneY said...

Cantiklah baju ! Lengan dia tu yang mahal tu

MOH KEMBARA said...

Salam Emme,

Heee wordless Wednesday, banyaknya words. Tapi gambar semua cute-cute, sonok kan bila ada theme nite!

BERT said...

wahhh memang ikot tema betol.. santek2 smuanya hehe

Syue Mustafa said...

Cantik jubah &................. tuan jubah. He, he, he...

eita said...

glamre nye...

Uncle Jonni said...

huhuhu... gadis2 arab bergelek.. best tu...

munna said...

phewittt...gojes2 semuanya

SSulieana said...

shantekkkk!!!!!

Mama Gee said...

ni dh tak jadi wordless dh ni..hehe
u look so gorgeos....abaya tu lawa!

anisalya said...

memang arabian la... cantik semuanya.

ogyep yummy mellow said...

Ya habibi... Cantik2 Minah Arab.. Salam kenal..

Post a Comment

tq 4ur comments~