Followers

Mar 29, 2012

Saya Nak baby twin~


Nasihat doctor untuk dapatkan twin---> Ambil vitamin yang mengandungi folic acid, kalsium dan vitamin B6. Dari segi pemakanan, perlu lebihkan makan ubi kayu dan daging.

Amalkan doa :
"Salam sejahtera kepada Nabi Musa dan Nabi Harun" (Surah As-Saaffaat :Ayat 120)


dan berdoa pada Allah SWT...

ramai-ramai cuba ye..:) InsyaAllah dengan izin dariNya...

18 princes N princess Yg Sweet:

Mama Gee said...

InsyaAllah....... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

InsyaALLAH..sy doakan akk yer..

shark said...

amin..
smoga dapat apa yg dihajati..
kne stanby awal2 tu kalu nk twin.

Kakzakie said...

Kakak dulu pun berangan nak anak kembar tapi last Allah kurniakan tiga aje anak, cukuplah dan syukur juga ada zuriat...

CikPuan Azizah said...

InsyaAllah...:) jijah pon nak kembar gak! huhuhu

SYANI said...

Teringin gak agak kembar. Boleh la cuba tips ni.

anisalya said...

boleh cuba untuk dapatkan twin. hehehe...

Mrs Azhar said...

insyaAllah kalau ada rezeki. wani doakan emme ye.. =)

Dahliasayang said...

waaaah.bagus ni!
keluarga suami ada yang kembar.
sy harap suami pembawa gen kembar tu...
heeeee.tx kak

.: iEyLa :. said...

I.Allah...
sama2 kite amalkan... :)

cheqna said...

insyaallah amin...

ieda said...

insyaallah emme .. doa banyak2 dikk
manalah tahu ada rejeki adik
usaha tangga kejayaan .. ;))

Miss Layaleya said...

InsyaAllah.. rezeki kamu pasti ada..:)

munna said...

kak munna pun teringin nak dpt kembar.... bestnya tgk diaorg membesar bersama...pakai baju sama...

Syue Mustafa said...

Semoga mendapat apa yang diidamkan. Amin........

R.R.Z said...

wahh..semalam sy baru je search2 tips utk dapatkan kembar!

kita doakan akak dapat kembar tau!

eMMe said...

InsyaAllah Amin...terima kasih atas doa dan sokongan kalian..sayang kalian sgt2!!

eT said...

aminnn...doakan saya jugak yer....hehe

Post a Comment

tq 4ur comments~