Followers

Mar 18, 2012

CONTEST: Sape nak souvenier oleh Azie@Firzie83

Ini blog yg nak bagi souvenier tu, Nama penuhnya Nur Azeani Kamarudin, 29 tahun, sudah 4 tahun berkahwin, kini menetap di Sipitang, Sabah, seorang surirumah sepunuh masa tapi ade wat bisnis kecil2an, lebih mesra panggil Azie, jemputla kawan2 blog ke blog Azie, sebab dia suka memasak, suka mengadap blog@facebook... Jika kalian maukan souvinier yg Azie tawarkan mudah je, kalian cuma perlu wat satu entry promote blog Azie dan teka baju raya color apa kah Azie akan pakai tahun ini?? JADI! KALIAN JGN TUNGGU LAGI! COZ TARIKH TUTUP CONTEST Pada 22hb Mac @ sebelum tarikh tersebut. Join tau... Tag sesape yg berminat utk join yea!

Jawapan: COLOR JINGGA (OREN)

Pst: Azie, okey tak? Akak takot x sempat nk buat conterst ni, so, simpe je la ekk... Akak sok kursus..4 hari, maybe dah lepas due date contest azie ini...hihihih.. Kepada yg join contest Azie, good luck ya!

9 princes N princess Yg Sweet:

FirZie83 said...

alolololo..cutenya entry akak nih...akak buat azie ketawa sampai berkaca mata tau...hikhik...
anyway...thanx ya kak coz sudi join contest azie yang tah apa2 tu...jgn risau..contest azie bukan contest yg akak kena pecah kepala fikir....anywayyyyy...i like this simple entry...insyaallah kalo ada rezeki akak...ada la souvenier utk akak...thanx once again ya kak ;p

MulutPayau said...

gud luck dik....

Dan selamat berkursus ya....

eMMe said...

@MulutPayau kak join la... Hehe.. Tq..

eMMe said...

@FirZie83 mane taw, berubah fikiran bagi souvenier kain yg terpapar kt blog azie, hehehe... Tengs dik..

FirZie83 said...

akak..kalo kain tu azie punya...azie kasi akak 1 tapi azie jadi agen pada kwn azie je kak...hihi... ;p

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..good luck sis..

BERT said...

wah rajin join contest... gudlak kak emme :))

wahida said...

gud luck bebeh!!

.: iEyLa :. said...

gudluck akak!!!

Post a Comment

tq 4ur comments~