Followers

Mar 16, 2012

Hari Ini Jumaat Esok Hari Minggu

 Hye Hye Hye!!!
Selamat Hari Minggu Kawan Kawan...
Saya dah naik Balon Yeay~

Kalau naik belon betol2 lagi Best kan...
sape nak belanja saya
alaa...taknak la Mr HuB saya belanja
org lain lak
ada tak... 
tak pela
saya dok umah je kot weekend ni...

Enjoy ur weekend
jaga diri
selamat beristirehat bersama keluarga ya~

17 princes N princess Yg Sweet:

Si Gile Dan KeGILAannye said...

bukan ke esok hari sabtu???
hikhik

eMMe said...

@Si Gile Dan KeGILAannye kekekeke... a'ah kan...amboi, pandai kene kan akak ekk...

Si Gile Dan KeGILAannye said...

ekekekekek...
ayat akak patotnye esok dah masok hujung minggu lah...
aiyookkk!

Roz said...

ko saje ckp camtu supaya aku rasa bersalah kan xnak pergi naik belon dgn ko???hahahaha...

ko belanja aku nak?hihihi...

eMMe said...

@Si Gile Dan KeGILAannye dik, panjang sgttt...akak ringkas kan.. hahahah! kreatif gak adik 'gile' ni, otak 'gile2' kan..kan..heeee~

eMMe said...

@Roz ko lah belanja aku, aku tak wat bisnes, ko de bisnes, hehehehehe~

Si Gile Dan KeGILAannye said...

mak aih..
akak panggil saye adik gile..???
ekekekek
klako betol...

.: iEyLa :. said...

jom saye blnje..ahad...
t adik roger akk ek...
tu pon klu sudi.. :)

eMMe said...

@Si Gile Dan KeGILAannye ops! akak minta maaf dik, abis tu... takkan nak panggil si gile tak baik tau!!!

eMMe said...

@.: iEyLa :. akak takleh janji, takot tetibe de hal, ape pun, terima kasih... InsyaAllah kalo tak kemana2 boleh la... bestnye Ieyla belanja...

Mrs Nageb said...

alalala meh mama mareesa belanja...tapi kitorang tak kesana..mau balik kg..hehehe...take care auntie :)

al-lavendari said...

hujung minggu ke tak minggu .. kepada uncle sama sahaja.

~~AzaLea~~ said...

Hepi weekend eMMe~~


Teringin nk naik belon tu... tp takut.. huhuhu

cheqna said...

cheqna hari ni duk dumah je....as usual..mengemas umah ler..esokla boleh bersenang lenang sket sebab semua kerja dah beres =)

eita said...

best nyer dapat naik belon....

MulutPayau said...

okehhhh...jom akak belanja....nnti kita dating sama2 ya...hihihi...
Akak pun dop umah jer....tak pergi mana2 pun...

Si Gile Dan KeGILAannye said...

hahaha
tak kisah la pgl ape pon...
kawan2 pon pgl saye gile...
hikhikh

Post a Comment

tq 4ur comments~