Followers

Mar 15, 2012

ST: 15.3.2012 Patot Update Semalam

Assalamualaikum
Semalam...
Tgk wayang ramai2 dgn budak2 opis
Rabu tiket wayang RM7 sahaja
memula plan nak tgk 'This Mean War"
Cerita omputih kekdahnya...
tapi seat fenuh
Bunohan pun Bunohan la...

bile tgk...
jalan cerita dia cam pening skit
puas la pikir
pening skit
berat...berat...
kalo takde subtitle mau lagi pening
sepanjang cerita tsbt adalah loghat "Kelate"
daripada 5 bintang
saya bagi 2 setengah bintang la....
baik tgk "see put" ( See Food) hahaha....

14 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

cite sefood tu cam best je..
ahad ni maybe nk g Putrajaya kak..nk g belon panas..hehe

ratusiput said...

ramai gak wat entry tgk citer bunohan ni.ratu citer2 gini lom sampai seru lg nk tgk...ske tgk citer ringan2 je...tp kalau ada yg blanje ke tgk citer gini akan dipertimbangkan jugakla sbb kalau tak sedap pun free.ehehe.

cheqna said...

cheqna suka tgk citer ringan..x berehi mana citer hok kene mikir2 bagai ni

eita said...

paling tak suka kalau tengok citer yang kronik....sakit otak fikir..

Uncle Jonni said...

aku sume jenis citer aku layan... tapi donlod je lah...
kuar duit masuk panggung.... malas...

huhuhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

xminat citer cmni..huuh..

Roz said...

aku dh lama tak tengok wayg..skrg ni save bajet..download dan berwayang shj di umah...hahaha

lovelywa said...

ooo..cite pasal orang kelantan ehh??sebab dorang kata ada nama tempat Bunohan kat kelantan..

owh ye..akak dah tag emmi utk join segmen ehh..join tau!!

Mama Gee said...

cik abg suke le citer2 melayu yg berat2 camni...kalo akak mau tidooo hahaa

**lunch ada kot jual takoyaki...akak pun tak pasti sbb jarang kuar ke pasar tani tgh2 hr tu...

munna said...

kak munna klu citer2 berat mcm ni ..mmg takkan tgk kat wayang...suka citer komedi je...

Si Gile Dan KeGILAannye said...

lain pulak pendapat saye...
saye mmg ske beratkan otak ni tgk cite yg berat cenggini...
hikhik

eMMe said...

@Si Gile Dan KeGILAannye oh yea ke, bagus bagus, lain org lain pendapat nye kan... hehehe...

So Shy Lady (SSL) said...

o ye ke? 1st time dgr pndpt yg kurang mmbransangkn. sblum ni bc pujian mlambung aje kt paper psl movie ni. smpai org2 politik pun tabik spring haha

lain org lain citars nya, iye dak

Si Gile Dan KeGILAannye said...

ye betol tu kak emme..!

Post a Comment

tq 4ur comments~