Followers

Mar 30, 2012

Nak Murtabak Sedap Area Putrajaya?!

2 hari lepas punye cerita ni...
Saya dan Mr HuB dlm perjalanan pulang dari kerja
telah singgah ke satu kedai makan area Desa Pinggiran Putra
(ingat tak dekat dgn kawasan xcident estima tuuu.....)

petang itu kami berkerut 'eh? nape jalan jem?
excident kot... kami berkata-kata n berteka teki...
terus kereta kami membelok masuk ke Desa Pinggiran Putra
coz Mr HuB mau gunting rambutnya yg ala-ala singa di padang sahara, hahaha!
dan saya hanya menunggunya dalam kereta
main order je, beli sayur, kentang wat masak dinner nanti gitu kataku...

jalan-jalan la kami area kawasan kedai yg agak sunyi itu
kot2 ade kedai makan yg boleh kami singgah petang itu

Jumpa lah kedai Abe Kelate wak roti canai n murtabak
sedakknyeee...
kowang2 kalo nak tukar2 selera
mai sini tau!

 Abe hensem badan tuff!! hahaha....(sori, gambar tak clear laa)

Saya suka murtabak daging cicah kari daging cincang
sedap!!!
mr HuB feveret roti canai.. garing...
sedap!!! katanya..
semua sedap, kalo dah lapar kan...
gitu la jadinya...

Murtabak harga dia mahal sikit RM5.00
kari kambing cincang mangkuk kecil RM3
kalo saiz besar RM5-7 tak silap...
tak ingat le...hehehehe~

10 princes N princess Yg Sweet:

-gedek! said...

boleh cari... semalam baru lalu situ...

.: iEyLa :. said...

agak2 berbaloi tak nak g sne tuk rase murtabak ni kak??
ke akk nk blnje??hihihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedapnya sis..aduhhh..

Miss Layaleya said...

sedapnya.. gulp! gulp!

Mama Gee said...

jarang ke sebelah sana...
apa2pun nnti leh lah try..

SSulieana said...

macam sedap la...

ieda said...

huwaaaaaaaaaaa
akak x lah dpt mkan layie
jauh kan
tapi x per kami ada murtabak mengkasar yg popular tuuu ;))

munna said...

sedap nampaknya tu... kak munna pun klu roti canai suka yg garing2..lagi feel bila makan

Kakzakie said...

Kakak pun suka murtabak. Bapak kakak lagilan kalau buka puasa dgn murtabak cukuplah tak payah makan nasi dah...

Anonymous said...

as salam.. ape nama restoran tu?

Post a Comment

tq 4ur comments~