Followers

Mar 19, 2012

Saya Kursus!

Kursus pada 19-22 Mac 2012 (KL je...senang nak lari blk Putrajaya hahahah...)
Saya tidak akak update sepanjang kursus tersebut
Saya concentrate kat penceramah kursus
tah best ke tak
Kursus Asas Pengurusan Kualiti
harap saya tak tido
coz saya ni mudah tido
camner tak mo kasi lelap ekk
malu la kalo penceramah tu tgk saya lelap
adoiiii...

16 princes N princess Yg Sweet:

Roz said...

aku tau..ko dh inform aku pg2 td lagi..ko takut aku carik ko kan...hahaha..

ko ingat aku..sure ko tak ngantuknya..hihi

FirZie83 said...

selamat berkursus kak..hihi

DaZzlingLilLy said...

selamat berkursus...agaknya kita ni sama aja emme..kalo kursus mst ngantuk..hehe

BERT said...

ehhe jangan tido.. makan le gegule.. selamat berkursus kak emme

MulutPayau said...

selamat berkursus ya dik...jangan tidor tau...!!!!

~~AzaLea~~ said...

Slmt berkursus eMMe...

kalau tak nak tdo, bubuh perfume kat mate... confirm tak kan tutup mate tu... hehehehehe

eita said...

jangan tido tu...

Uncle Jonni said...

jgn siap baring2 kat lantai udah...
huhuhuhu

eiyra said...

bestnya g kursus... aku tak g kursus lagi..
emmi.. ada kursus best2 inform la kat aku..he3

qaseh johanna said...

wah..kursus eh.? thn ni sy blom g kursus mna2 pon..dh mntak tp xdpt..

munna said...

SELAMAT BERKURSUS EMME.....

Pepel BoNda AmaNi said...

selamat berkursus...dah lama xg kursus....ehhhh keja nie ada kursus ke...huhuhuhu sadis...

Mama Gee said...

selamat ya emme...
jgn makan byk sgt..
{kursus biasa 6x sehari kan? haha}

So Shy Lady (SSL) said...

ihiks tringat cite mr bean episod mngantuk tu!


slamat bkursus!

BUYEN said...

SELAMAT BERKURSUS....

eMMe said...

thx All!

i'm back,

alhamdulillah... kursus sonok, best!
lelap skit ja! hahhaha!

Post a Comment

tq 4ur comments~