Followers

Dec 30, 2014

30.12.2014 Check up 32 Minggu hari ini

Assalam~
Apa khabar semua?
Harap kalian semua baik2 saja...
camner tempat tinggal kalian?
ada kawasan yg terlibat dengan banjir...?
Ya Allah.. semoga Allah sentiasa melindungi kalian...
Mohon dijauhkan segala bencana alam ini...
dan bersabar lah dengan ujian dan dugaan yg Allah berikan...

Harap sgt keadaan ini segera pulih...
Kesian... dan Me sentiasa doakan kesihatan dan kesejahteraan kalian...

Nak citer juga pasal Me check up tadi... Berat badan Me tak naik plak...
cam 2 minggu lepas naik la 1kg, okey dah nurse ckp
tapi tadi check berat, tak naik... 67kg je...
Ya Allah!!! alat penimbang tu rosak ke
hahaha...
Nurse tak bising la... tapi mcm2 la nasihat dia...
suruh kita banyak makan lauk2.. sayur2... roti... cicah milo ke
adoi..sedap juge sesejuk gini kalo minum milo panas, heeee~

 pst: serta merta perot rasa lapar kan... hurm.... 

gambar hiasan sumber dari klikdokter.com

11 princes N princess Yg Sweet:

SYANI said...

Takpe... berat tak naik banyak nanti senang nak turun lepas bersalin...

Nurzakiah Hanum said...

take care

Fiza Rahman said...

Kejap jer dah 32 minggu yerp.

Azian Elias said...

kejap je kan.. tup2 nanti keluar je dah...

sal ya said...

Wah... Nak ada org br lg ek? Congrates...

Nanak said...

hi kak me...adoiyai..teringgal bas rupanya..ada org dah 32wks..hehe..tahniah kak me..apa kabar twins?

Kakzakie said...

Kalau dulu timbang tak naik janji sihat baby dan mamanya tak ada masalah Me
Tapi sekarang macam dah jadi kemestian mesti nak naik berat kan..
Kakak nak Me dan baby sihat itu je...

eMMe said...

@Nanaknanak... ur blog link mane syg? nak drop komen ni... huhuhu...

Diana Din said...

oo preggy yer..tahniah. Semoga semuanya berjalan lancar. Tak naik badan tak pe janji baby sihat ^_^*

aizamia3 said...

Moga Emme dan baby sihat hendakNYA.
Kita sedih.. mereka yang berhadapan dengan banjir apatah lagi..

Yumida Huda said...

alhamdulillah kat sini x banjir. moga dipermudahkan kehamilan akak. sy punye berat..pusing 2x jarum penimbang nanti. haha

Post a Comment

tq 4ur comments~