Followers

Dec 18, 2014

Khamis, Saya tak tahu nak update apa...

Assalamualaikum wbt
Apa khabar blogger , yg bukan blogger semua?
Saya Sihat?
Anda sihat?
anak2?Famili ? sihat?
Harap dalam keadaan sihat walafiat dan sejahtera hendaknya...

mmg takde idea sebenarnye nak update apa

tadi ade baca kat blog  Misz Sheyla, dia update pasal  Menu Berpantang...

Baca blog Qasehnya Rania pun after 6 years TTC - dah ada baby... Alhamdulillah...

Baca lak Blog Puan Bee - Misi Seorang Ibu & Isteri, anak dah 3... fuhh!! Kagum sekejap
dgn ibu2 ini..

Tahniah juga buat ibu2 yg ramai anak ke banyak anak ke..
yg berjaya menjaga dan membesarkan anak2 anugerah Allah swt...

Ada juga baca Garam Spa Rendaman Kaki la...kot ade kaitan utk ibu2 dalam pantang kan..

Baca juga Tungku Moden la... ganti tungku batu sungai la.. yg jenis besi tu la kan...

Survey2.. utk persediaan awal time cuti bersalin nanti dan dalam pantang nnt..

rasa cam nak pantang betul2 kali ni.. coz sebelum ni main2 kan..

tu la..sonok baca2 blog time takde boss..tapi keje banyak, acaner tuu... heee~ pepandai la kan...

Ok, bai!

pst: Allah takkan menguji diluar kemampuan hamba hambanya...

8 princes N princess Yg Sweet:

Lynn Hamzah said...

hihihih...blog kita x baca ke?

aryan azra said...

inshaAllah...akak doakan segala urusan emme akan dipermudahkan nanti ye

aizamia3 said...

Moga dipermudahkanNYA..
Banyak maklumat kita boleh dapat dari carian en. google kan.. ;)

Cho Zila said...

kami dah lama guna tunku moden... tunku batu dah tak der pun. lesung batu der....

anajingga said...

sebab tu kak ana suka blogwalking sampai penat, macam2 perkongsian kita dapatkan eMMe , dalam tak de idea nak update ter update dah ye bijak..bijak..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

Jadi juga entry ni. Hihi

LYAfrina said...

Alhamdulillah.


Lya ni pom just ada asya sorang
Tp xkisah.. sgt bsyukur sbb diberi jgk peluang utk merasa pgalaman mgandung walaupon dlm keadaan mcm tu.. dpt jgk.bersalin.. n dpt mjaga hingga ke saat ni

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Mmm... teman pun tak tahu nak komen apa untuk entry nie...

Post a Comment

tq 4ur comments~