Followers

Dec 1, 2014

eMMe with Airis

Salam
Mama dgn Airis
Budak banyak ragam
Airis ni kakak
Kakak lagi byk akal dari Eryna si Adik
tak bg masak, Airis
tak bg mama wat keje lain, Airis
nak mama layan Airis je...
sian adik , jeles, adik dlm perut pun dah reti jeles,
sesekali Airis sandar kat perot mama, terasa perot ni bergegar-gegar...
hahahaha...

time ni kat Kg Mr HuB kat Gemas
malam tu ade kenduri Tahlil Arwah Mak Mertua
Same lak time bola piala Suzuki AFF
Malaysia + Singapura
Pas Tahlil kan ade jamuan skit..ramai la yg menyaksikan bola malam
sempat la tgk Malaysia vs Singapura beraksi
skali ramai2 jerit GOLLLL...!!!!
Malaysia Menang yeayyy~

pst: Airis , Eryna, mama sayang kalian sgt2...tolong la jangan uji mama byk sgt... sian mama n baby kecik ni..kan..kan.. dengar ckp mama ye sayang2 mama berdua ni....
(eryna time ni la dia nak tdo sgt.. skali bangun, dah lambat nak kasi tdo malam tu, hahahaha)

13 princes N princess Yg Sweet:

aquagugurl said...

wah..lama tak jenguk blog eMMe..haritu buat renovation kat blog..sekali bloglist saya ilang..nasib eMMe datang jenguk kat blog saya, tinggalkan jejak..peyutttt mcm dh besar je..dah baper bulan eMMe?si kakak tau nak dapat adik baru..tu yang mengada ngan manja lebih tu..hihi

Fiza Rahman said...

Biasalah tu emme. Budak nak dapat adik memang meragam sket. Bertabahlah.

Ct Noraishah said...

hehe..comelnya Airis.

Ann Ishak said...

tengok jugak piala suzuki aff tu :)

LYAfrina said...

huhu.. harap mama pon byk2 bersabar melayan ragam si kembar ye..insyallah, si kembar ank y baik buat mamapapa y akan sntiasa myenangkan mamapapa

Kakzakie said...

Kakak tahu Airis kakak dah lama tahu dah tapi tetap tak boleh bezakan muka mereka berdua Me. Kakak tengok sama aje. Merengek sikit-sikit sebab nak dapat baby biasalah Me. Nanti dah keluar baby hilang semua rengek-rengek tu...

Lynn Hamzah said...

nanti baby dah lahir tak dapat ler nak manja manja sangat...

Najib Ariyan said...

ragam budak nak dapat adik mmg mcm tu... dia tau lepas tu susah dah dia nak manja mcm selalu

ziezah.com said...

tahniah kak.. ingat kak baru pregnant. rupanya perut da besar ha..

biasalah tu budak2 nak dapat adik meragam sikit.. sabar ye kak

nuyui a.k.a miss YUI said...

Hihi.. ragam kmbr..

BERT said...

Bape bulan dah tu kak emme hehehe.. ketinggalan sy.. blog lama x update.. bw pun lagi la jauh skali.. skang sy mabuk2 lagi.. bru je 3 bulan.. bsnes pun saje slowkan.. kene rehat bnyak.. sy xleh penat2.. cpat smput hehe..anak kalau nak dpat adik mst meragam.. sama la dgn nawfal.. tp skg ok dah skit.. mula2 dlu aduhai.. nak merap n mengada bnyak,, sabo jele

Myra Jay said...

Meriah la tengok bola ramai2..
Kena plak Msia menang :D

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

mmm... main bola nie permainan strategi... tak boleh main belasah jer... lingkup dibuatnya...

Post a Comment

tq 4ur comments~