Followers

Dec 15, 2014

Assalamualaikum wbt dan Selamat Pagi Semua

Chakkkk....!!!


Assalam! Auntie2 semua..
aunty2 kenal tak sape saya dlm gambar ni?
hahahaa~
ce teka ce teka
kalo teka betol minta mama saya belanja ek ek ek...

Sori la aunty2..mama saya ni dah lama tak update
bukan tak sihat...
Alhamdulillah Mama saya ni sihat...
cume bizi skit..n malas skit nak update blog sjak 
perot mama saya membesar 
skrg mama saya dah nak masuk 32 minggu la...
hope mama n adik saya sihat dan dilindungi Allah swt

Amiin..............

pst: Alhamdulillah mama dah bersemangat semula nak update blog
InsyaAllah mama BW laju2 ari ni... heeee~

15 princes N princess Yg Sweet:

Bunda a.k.a KN said...

Salam, ala tomey2 dia..macam ustazah lah....owh! mama dah nak ada baby yer...ok best lah nanti ...ada kawan kan...mintak2 baby boy kan..kan...

Nurzakiah Hanum said...

ala tomeinya dia

lia ummiirfan said...

comeynya dia... :))

Travelog Sunyi said...

alololo...omey sngt...
mane lg sorang kak??hihi...

psstt: ramalanku benar belaka..

Ann Ishak said...

alahaiiiii pinky2 je pipi bibir tu, geram aunty tengok tau :)

anajingga said...

erm tak lama lagi dapat adiklah ye, it's ok eMMe, take a rest ada idea kita jumpa lagi di blog okay :)

Kesuma Angsana said...

apapun mg dipermudahkan semua urusan yer n TQ ke blog KA even dah lama x menjenguk ke sini yer ..

eMMe said...

@Ann Ishak Tak make up pun.. muka dia mmg dah sedia merah, heee... meh la jumpe kami Ann...

LYAfrina said...

cutenya dia....
moga mommy and adik sihat2 ye..
32weeks ..dah tak lama tu.. xpelah, lps hbs berpantang nanti.. kembali aktif bebrblog..

LYAfrina said...

owhh.. psal teka tu..
alamak..auntie xleh teka laaa...
muka seirang je dua-dua

Mayang ABDUL RAZAK said...

comeynye.. insyallah semoga sehat walafiat hendaknya yer mommy

aryan azra said...

subhanallah..comeynyer dia

Fiza Rahman said...

Tomeinya.

QasehnyaRania said...

omeynya dia.
ye ke.. tahn iah buat mama
pedan dekat mama suruh jaga diri erk..
tak lama dh tu.. :)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Hehehe... mana sorang lagi... cutenya...

Post a Comment

tq 4ur comments~