Followers

Dec 16, 2014

Rehlah KPB2014 Moh ke Cherating 6-8 Disember 2014 kali ke 2

Assalamualaikum wbt dan apa khabar semua?
Harap semuanya sihat2 n baik baik belaka...
Me baru nak update citer Family Day Me...
hahaha~
Me ni ade masa nya Mood ke laut.. ada masa buat2 bz.. hehe...~

taknak bebel panjang2.. Layan gambar2 saje la...

Tempat: Pak Itam Inn, Cherating, Pahang (PII)
Tempoh Menginap: 3 hari 2 malam
Harga Bilik: Bilik Besar RM180 (harga bilik kami), Bilik Sederhana- RM 150, Bilik Kecil-RM100
Keadaan bilik: Sangat selesa, ada aircond, ada Astro, ada katil Queen dan Single, boleh bentang toto lagi, ada cerek elektrik. Boleh repeat duduk PII...

Opss!!! Bebel juga Me ... hahaahaa..


Sumber Google- tak sempat nak bergambar... biasa la... 
ada anak-anak kecik, kamera ntah kemana, heee~

 Ini kereta adik Me, Dia menang Stiker Kereta TERKreatif
Tahniah Dik!

 Ini plak sambut Besday ramai2.. Sape yg bulan Disember Untungla.. Tetiap Tahun la kami raikan..
(sebabnya Family Day akan ada stp bulan Disember senang nak cuti akhir tahun kan...kan..)
Mak n Adik Me nye busday la jugak tu...

 Acara pakaian beragam Kanak-Kanak, Anak-Anak Me dah meragam awal2 lagi dah..Dah tidoq dah pun.. huhu...

 Sebelum sukaneka Sesi Bergambar 
Tema tahun ini 
Rehlah KPB2014 Moh ke Cherating
ni keluarga keluarga belah Me (Perak Mali)
heee~ sonok kan? kowang tgk...? heee~
tahun ni pun tak pat join sukaneka (sebab bwk perot, n 'handbag 2 ketul')
Tahun 2015? InsyaAllah kot ade 'maid' leh jaga anak kecik, heeee~
moga murah rezeki Me sekeluarga.....

 Acara yang dinantikan.. susun barang paling panjang...

 makan malam (Ahad) ala-ala BBQ style.. sdap nasi goreng katering masak...

 Hari Ahad Tengahari tu gi makan kenduri sepupu Me menyambut belah lelaki..
Jodoh dengan org Kuantan... umah sepupu Me Ulu Kenas, Perak.. takpe, jauh berjalan luas pandangan, heeheee.. Tahniah Izzah n Akmal..

Tengahari tu, mmg panas la.. kene lak berarak bersama pengantin, nasib pengantin dah standby je, kami sampai je terus jalan berarak...
ini Sepupu Me nye bini... kebetulan pakai pink juga, hahaha... 
Cantik tak?
wekkk~

Tahniah skali lagi diucapkan buat Izzah n Akmal, moga kalian bahagia ke akhir hayat
Amiin..............



24 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah sronok tiap2 thun ada family day =)

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

salam kenal,
Sungguh meriah Family Day eMMe ni... seronok kan bila dapat berkumpul semua keluarga.. :)

akak follow #739 jemputlah ke blog kecil akak ye :)


#739

Kakzakie said...

Meriahnya Me.. seronok betul kakak tengok.
Twins tidur lebih baik dari dia merengek tak cukup tidur Me juga yg tak senang kan.

Nur Inani said...

seronoknya pergi cherating :)

~aSHa~ said...

wah meriahnye keluarga besar dia...join sukaneka tu plg seronok

~aSHa~ said...

apa maksud 2 kaler baju tu...oren dan biru..boleh share tak..mana tau dpt idea utk kami pulak ke

Travelog Sunyi said...

xpat join sukaneka lagi...hihi

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye famly day...meriah...

Mayang ABDUL RAZAK said...

wahhh besnya emme... meriah sangat..

eMMe said...

@~aSHa~ ade pilihan laa..nak warna oren ke biru.. takde la sewarna je.. nampak la 2 color itu..hehehe.. maybe ade org suke biru, ade org suke oren, kan...

Ann Ishak said...

seronoknya besar jugak family emme ek :)

INSAN BIASA said...

wahhh...meriahye...sian la xleh join sukaneka lg ekk hihi...

Anonymous said...

pic kite xde pon..huhu sob..sobbb....:(
hihi siannye xleh main sukaneka yee..xpe next year bleh kot...

anajingga said...

bila dah berkumpul ni Me, macam2 ragam tapi pasti seronok.. :)

aryan azra said...

seronoknya berfamily day beramai2 macam tu..meriah

ewanthology said...

Dah lama gak tak buat bbq ni
.seronok memasak sambil borak2

Cik Diana said...

seronoknya. bukan senang nk kumpul reramai. quality tyme nie. :)

ezaiza Iza said...

Seronoknya, bercuti2 hujung tahun kan,... klu sepakat mmg semua boleh jadi...klu p sana boleh la singgah situ, brrbaloi2 rasanya...

aquagugurl said...

wahhh..kira ni program 2 in 1 la eMMe..mengantor pengantin + family day kat Pahang..smarttt planning..hehe

LYAfrina said...

Wah.. mmg meriah n happening la..eyhh cherating, dh dekat sgt dgn lya.ni...

Adams Ayens said...

Hamboiiii...mama peknen pinky kale loh..
Comey nye peyut me..bila nk jmpe nih..kak nink free bebila aje..tgk kiddos twin rindu dgn kiddos akk..Pasal depa holiday d JB...Umah kaklong Kak nink..Wahhh menarik laaa penginapan ni..Bole amek nih...lUv u sayangg adeq

Fiza Rahman said...

Meriahnya family day. Best dpt kumpul beramai2 mcm nih.

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Wah... bestnya setiap tahun ada family day...

Post a Comment

tq 4ur comments~