Followers

Dec 4, 2014

Bagaimanakah kita bila Tua Nanti



Salam Semua...
entry spt biasa Copy n Paste
aci tak? heee~

pst: Update gak kan Ssue walaupun hanye add Youtube je, hahahaha!!!

12 princes N princess Yg Sweet:

Nurzakiah Hanum said...

aci je
sangat bermakna

Falsya said...

kite pun penah terbayang..mcm mana la bile dh tua nnt..hurmmm..

Kakzakie said...

Ala Me.. kakak sekarang ni pun dah tua cuma belum kerepot aje hihi..
Kalau panjang umur mungkin akan jadi macam gambar itulah..

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga sebgtu hingga akhir hayat..

lieyalatif said...

tak dpt bygkan kehidupan masa tua....harap2 mase tu anak2 semua dah berjaya....nak tutup mate selamenye pun hati senang....

Najib Ariyan said...

isteri yang baik juga suami yg baik juga pasangan yg baik... kadang bila semua tu takder dan kita tinggal sendiri... ingatlah Allah sentiasa baik dengan kita

LYAfrina said...

rasa mcm sedih lak baca quote ni..
kebiasaan isteri akn terus bersabar..jrg sgt la isteri y tgl suami..
tp harapnya pasangan kita pon akan sabar n bersama walau apa pon kita

Ann Ishak said...

itu adalah impian setiap orang, hope kita boleh dapat kesempurnaan itu :)

Bunda a.k.a KN said...

Assalam, terima kasih sudi keteratak bunda dan memahami situasi dan mendoakan kesihatan bunda...terharu sangat.

Walaupun dalam mood istirehat bunda beransur singgah dan komen rambang keblog2 kalian...

terima kasih sangat..

Travelog Sunyi said...

semua menuju ke situ..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Semoga kehidupan kita di dunia yang fana ini mendapat keredhaan Allah s.w.t hendaknya... amin...

HeNRieTTa JoSe said...

so sweet

Post a Comment

tq 4ur comments~