Followers

Dec 17, 2014

Rabu Aku dan Anak ku


Assalamualaikum wbt
Apa khabar semua?
sihat hendaknya..
Doa kesejahteraan buat kalian
yg sudi jengah blog eMMe ini...

Terima kasih...

Hari Rabu ini,
tak brapa berjaya nak 'wordless'
hehehe...

gambar baru ni... takde la baru sgt,
gambar di ambil di hentian Rehat dan Rawat Lanchang, Pahang
Jauh lagi nak sampai Putrajaya
cam biasa, sowang moody sorang good mood
yg wat muka sedih tu Eryna, si adik, dia mmg tak mesra kamera
Alhamdulillah Airis, si kakak mesra plak hari tu
hahahaha...

ni sebab brenti tukar pampers dowang..
siap muntah lagi Airis ni, so tak boria la baju twin tu...

Okey bai!

15 princes N princess Yg Sweet:

aquagugurl said...

still cute w/pun adik tak mo senyum.. ;)

Lynn Hamzah said...

budak budak memang ada masa meragam...gitu la juga dengan anak kita...hihihihi...

Ann Ishak said...

masam betul muka si adik...memang harus mood pun tak berapa nak bagus tu :)

~aSHa~ said...

yg pasti walau xmesra camera...tetap comey di mata aunty

LYAfrina said...

Comey n cute...
Walaupon x boria.. tp combinasi purple+green tu jd cantik...

Falsya said...

comel jerk dua2 tuh..hehe..tinginnye nak ikat rambut mek mcm gitu..comel sesgtttt..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kemain si kembr ni..comel belaka..

Kakzakie said...

Ha... hari ini N3 Me bagus terangkan mana kakak mana adik.
Kakak suka aje tengok mereka berdua ni.
Kalau Me tak terangkan kakak tengok sama ajelah keduanya:)

Adams Ayens said...

Wow twinnn kemainn lagi ek...
Bila nak jmpe Mumy Nink ni...

Fiza Rahman said...

Comelnya twins. Yg 2nd ni twins tak...hehehe...

misz sheyla said...

twin ke?seronoknye...first time singgah sini

BERT said...

Bila beza baju baru tau mana kakak n adik.. klu pkai bju sama alamakk heheh x cam lagi.. sama muka twin ni hihi

aryan azra said...

oh dekat lanchang..kg akak tu, comeynyer twins tu

QasehnyaRania said...

tahniah sis
tak pa la x boria pon jnji dua dua cute

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Mmm... dah besar pun twin... next deliver agaknha twin jugak ker...

Post a Comment

tq 4ur comments~