Followers

Apr 10, 2011

Ahad: Duduk di Rumah Saja lah..

Assalamualaikum...
Selamat Petang semua bloggers yg mE sayangi (ewah2.. bersayang2 pule..)
hehehe..mesti la sayang, selagi kowang sayang mE.. kowang jenguk blog mE
kowang komen2 kat blog mE
mmg selagi kesetiaan itu wujud, selagi itu lah
mE akak terus ber Blog..
maaflaa..tak setiap hari mE update blog
kerana kecetekan idea utk berblog
tak cam kowang, ade je idea
ade je citer
best2 laa....
bile idea kowang nak kering nih haaa....
hahhahaha~
takpela, janji weekend ni dpt rehat best2 kan!
owh...Isnin sok, kerja, kerja, kerja, menanti ape yg bakal berlaku esok, huhuhu~

7 princes N princess Yg Sweet:

Lina Rahim said...

hai eMMe..Lina pun takde idea berbelog malas pun ya..yang bagusnya eMMe rajin update hari2..selamat berhujung minggu

eMMe said...

Lina Rahim, Hai...mane de rajin update hari2 la dear...huhuu....ada hari2 dia gak nak update ni
dgn idea mai ke tak mai, hahaha...Lina update la pape pun boleh, i setia jenguk blog u tau, heeee...

Ena said...

salam me..

petang ni goreng kopok jekk utk mimum petang.. tu pun ngah anak2 je la.. huby lom balik..

eMMe said...

mE plak kuar pekene laksa kat maulana serdang, mmg terbaek la laksa kat situ, jom try...hehehee...

munna said...

KAK MUNNA PUN DUDUK KAT RUMAH JE HARI INI EMME...MOOD TAKDE NAK BERJALAN2

.: iEyLa :. said...

hari ni duk umah je..
ari sabtu???hehe...

pssstt: syukur sngt xzam td dapat jawab..akk xyah la risau ek..

E K A said...

ok apa emme...atleast kalu ari bekerja me aktif...sehari mesti 2-3 entry...kira ok la.eka ni stiap hari amik syarat je

Post a Comment

tq 4ur comments~