Followers

Apr 28, 2011

Contest Saya Pun Comel La!!!


Cik Penganjur: Esya Erisya
Pn kasi Tag: Pn Aida

Syarat-syaratnya:

1) buat entry pasal contest ni and copy banner tu.. letak sekali kat entry tu..

2) letak picture anda yang comel-comel tu..

3) lepas tu tag kat 5 orang member anda..
Eka (sgt comel)
Wani (mmg comel)
Ena (comel la...)
Sya (comel lote)
Bonda Amani (paling comel)

4) lepas tu lagi, bagitahu kat member anda yang anda tag diorang

5) tinggalkan link entry anda dengan komen kat sini

6) laki and pempuan boleh join ok
 
Tarikh tutupnya:- 28 April 2011
 
 Gambar Comel dipertaruhkan....hahaha!Comel tak? baik u all ckp comel
kalau tak.................hahaaha!!!!

12 princes N princess Yg Sweet:

munna said...

COMEL...COMEL....PEACE EMME...

eMMe said...

Hahahaha...kak Munna, ye ye je comel hiks *malu* tingkiu..

DIDOT said...

comei2..gud luck ek!!!..;))

.: iEyLa :. said...

huhu...mau nye xcomel camni...hehe..
gudluck kakak cayunk..

Dilla Ady said...

okeh..okeh..ai ckp yu chomel!

gud luck dear!

Eye_nee said...

Comey sungguh naaaaaa...
Gajin betul masuk kontes2 ni yer...

Mama Gee said...

eh eh...mmg comel...heheee

a.samad jaafar said...

eMMe makin hari makin comeyyy.. seruis woo ! tapi sejak dua menjak ni..tah sape yg lempang pipi kirinya tu.. sampei senget kepala kawan aku nih..hihihi

erienz said...

sangt comel dear...gud luk yer...

Rashid said...

ermmm ermmmm ..

ermmm ermm ...

jap jap .. ermmmmmmm ..






iya .. manis ..

So Shy Lady said...

gud luck!
from akak yg tak comel hihiii

Mrs Azhar said...

emme sowwi.... smlm bz sgt xsmpt nk buat tag emme tu.. dh tutup dh pun kn. xpelah. good luck utk emme eh!

Post a Comment

tq 4ur comments~