Followers

Apr 19, 2011

SAYA NAK JADI BLOGLIST SIMANIS-CADBURYLADY

Cik Penganjur : Simanis Cadburylady

1. Letak Banner Kat atas pastu link kat blog saya. (DONE)

2. Buat satu entri yang simple je & Tajuk dia " SAYA NAK JADI BLOGLIST SIMANIS-CADBURYLADY" tinggalkan link anda kat bawah entri ni. (DONE)

3. Tag kawan2 seberapa banyak yg korang nak.
>>> All my TOP Commentators (DONE)
  1. Kak Munna
  2. PuRpLeLiCiOUs LoVe
  3. Eye_nee
  4. .: iEyLa :.
  5. Dilla Ady
  6. Ena
  7. DIDOT
  8. Umie a'iesya
  9. My Little Diary
  10. E K A
(yang tak top pun leh join...sgt2 dialu2kan...)

4. Dan Folower Saya :) >>> DONE!!!


Tarikh Tutup sehingga 30 June 2011. jgn lambat nnt nyesal, hehehehe

18 princes N princess Yg Sweet:

My Little Diary said...

hai emme,

terkejut!! saya kena tag ke tu...?

2-3hari ni saya takder mood la, jiwa sedang kacau... :(

NM02 said...

oo... yang follow pun leh join eh... menariksss

eMMe said...

MLD: alala....tak syok la itu macam, amik la syg.....tak mo moody2 la....

eMMe said...

NM02: yea..join aja, takde masalah...tq...

Ena said...

SALAM EMME..

TAG SUDAH DATANG YEH!.. HEHEH..

NANTI KALO RAJIN ENA JAWAB YEH.. MAKLUM LA MOOD ENA NI KAN KE LAUT SOKMO.. HOHO..

TQ DEAR.. ;D

eMMe said...

Ena: me pung mood tak brape nak mari, tapi wat2 la ade mood, hehehe...

So Shy Lady said...

mnariks jugak tu...;)

♥ manje ♥ said...

sana sini org takde... bagus emme buat2 ada mood, nati lame2 mood mai la kan heee.... ceria selalu k ~

eMMe said...

SSL, join le kalo ade masa...hehehe...

eMMe said...

manja~ hehehe...tengkiu, hope u r hepi too...

DIDOT said...

tq emmi..insyaallah aku follow..;))

eMMe said...

Aida~ tengs again...hehehe...

Pepel BoNda AmaNi said...

eh nama wa ke tue...tapi now nama wa dah jadi pepel bonda amani..kekekek :P

eMMe said...

pepel: ape pun kata lu, its ur link tau....tetap same!, heheheh....lu jgn nak lari tau,hehehe...

munna said...

insyaALLAH...akan kak munna menjoinkan diri nanti...

Aidanatasya said...

Salam kak...

makasih sbb join.. :)
gud luck yerr..

E K A said...

baik nanti eka buat...me tau dak...tripod tertinggal kat kg.itu pasal dah takde gambar berdua2an lagi.cedih

eMMe said...

eka: hehehee....sian,pakai je tripod sesape, hehehee....letak atas memane tiang tak leh ke? hehehe...

Post a Comment

tq 4ur comments~