Followers

Apr 15, 2011

Hari Ini, Esok, dan Lusa~

Entry pertama utk malam ini,
hhehehee....
pekabar semua my sweet bloggers friends
hope u all semua baik2 sentiasa...
ni entry 3 in 1 tau
sebab mood nak update tiada dlm perkhidmatan
ade yg menanti entry baru saya ke?
ohhh...terima kasih, saya sgt2 terharu
tiada? oh! tak pe...blog biasa2 je ni...ape la sgt...hehehehe...

Dinner ape kowang tadi???
me nak citer tanpa gambar ( tak caya sudah...hehehe)
tadi me masak simpleee...sgt, rebus bayam, ikan goreng berempah (ikan mambung kot...), sambal belacan, balance lauk simpan dlm peti air (kuah tempoyak pun me simpan....hehehee, sambal tumis terung pipit), nasi putih (mesti ade, baru laju menyuapnye, cam ner org lain boleh makan malam makan selain daripada nasi, tak pedih perot ke? solute la same kowang....tapi mmg berselera la makan, bertambah2 tau...

Esok, hari sabtu, me n mr HuB akan hadir satu kenduri kahwen di Shah Alam, jom la makan nasi minyak, wah! nasi lagi....nasi kan sedap...perot kenyang senang hati, heehehe...

Lusa, Ahad, me dok lepak umah mak jap la.....anak mak kan, hehehehe~

ape citer weekend kowang?
enjoy ur weekend kay, bye!

17 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

hehe..

ena p hari sukan si kakak kat tadika Pasti esok.. ;)

Aidanatasya said...

Singgah baca entry kak..
Apa khr kak? Harap2 sihat..
Minggu ni sya ssh nak buat entry line kat opis down, kat umah kdg2 je leh on9.. Windu nak bw heheh

akak sya da letak pic kat blog.. Hehe

ainnoraini said...

hari ini...esok and lusa ade training....

tak gi mane2 la jawapnye...

eMMe said...

Ena, ade program sok, tak la busan kan....

eMMe said...

Tasya, tengs singgah kat sini, akak baik n sihat aja, patotla, tasya nye blog suram je....akak nye line mantop, tapi tak de entry best la, heeee~ dah tgk dah pic sya, letak la gmbr baru yang....ehhehehe

eMMe said...

ain noraini, owh...ade training, tak rehat la sepanjang weekend nih....huhuu..letih tu...

@in said...

masak nasi ayam yang sangat simple dan mudah...hiks...

munna said...

weekend ni tak kemana emme...cuma nak cuba resepi baru utk buat masa majlis birthday anak kak munna minggu depan

DIDOT said...

3 in 1???huhhh..x aci nei..heheh..aku pun x tau pe nak wat ujung2 minggu nei..tp cam biase laa..kene kemas uma dulu..heheh..;)

::.GeiNa.:: said...

wahhh sedap mkn mlm ko...aku mlm td beli siap je.sbb abi blk lmbt...hehhe....

ko nk ke citer korea tu...aku copy ngn bdk2 opis..diorg bwk so aku copy msk harddisk aku...byk citer bestt..lau nk leh jumpa nnt..tp ko kene ade hard disk la..sbb besar Gb nya...hehhe=D

Lina Rahim said...

hai eMMe..lama tak jenguk sini..selamat berhujung minggu..esok kita dah keje, Lina rasa malas pula..

Rashid said...

ermm .. anak mak rupanya. Tentu suka manja-manja ni .. masa kecik kecik dulu tentu suka merenggek kat mak .. kan kan ..

Amy Syaquena said...

hari ini sakit perut harap esok lusa x sakit lagi heheheh~

ratusiput said...

emme...ratu suke gak layan blog emme ni...tp berat skitla blog emme...nk scroll pun yarabbi hazab...ke pc ratu yg berat.try gak kt umah pun camtu gak.nk komen pun susah :) tu yg kdg2 tak berkomen.nape ye..ade alternatif lain tak?

Pepel BoNda AmaNi said...

salam...sabtu wa dok umah bergolek2 ngan en dedi ngan amani..ahad wa tawaf soping mall la plak..balas dendam..kekekekeke

Eye_nee said...

Weekend hari melipat kain baju sedonia..huaaaaa...bykkkk betul kain..

FarEast said...

baca entry ni, mesti owner blog sgt happy last weekend ;)

Post a Comment

tq 4ur comments~