Followers

Apr 12, 2011

Jalan-Jalan Ari Sabtu Lalu~

Assalamualaikum Semua bloggers skali, silent reader? ade? Terima kasih sudi skodeng sini, hehehe...
ni nak citer ni
citer Sabtu lepas (rasa cam bujang skejap, hehehe)
'Plan' tak sangka2 last-last jadi gak jumpe budak boo~lat nih
hahahaha....ni la Blogger Ieyla nnt kowang leh terjah blog dia. pasti kowang suke nak usik dia, hehehe...budak nye bagus, belajar kat UIA, baik budaknye, bile jadi nakal, mmg sape tak tahan, rase nak telan dia boolat2! hahaha! dah merapik dah nih...jom layan pic2 di bawah...

patotnye gambar ni lagi cantek, tapi tatau nak setting baekk punyeee kat kamera tu...

chak! Ieyla di sini...

layan rock lak budak Ieyla nih~

 Ieyla jumpe kawan dia... hahahaa~

Peace! tak mo gado2 haaaa~

jumpe maskot tah ape ke nape tah, hahahaa

muke teruja berada di TS...

Dapat tangkap TIMES je, hahaha~

eMMe pula~

masalah setting kamera lagikkk.aish!!! Ieyla, nape tak amik byk2 gambar ni hahahaha....

Ini Parveen Kaur kawan mase sek men, tak sangka jumpe dia kat stesen monorel, jadila, jumpe skejap, kan...hehehehe






31 princes N princess Yg Sweet:

NM02 said...

TS? sumpah tak pernah sampai..

Umie a'iesya said...

wah, keluar secara solo?ujang mane?

eMMe said...

NM02~Times Square? tak penah sampai? biar betul sis...hehehe...

eMMe said...

Sya~ ujang keje, kalo dia tak keje, takde nye dia nak ikut, hehehehe...

DKosongLapan said...

ni kighe balon cukop2 le ni....sesekali jadi bujang.....macam awok minggu ni...Mem berkeghusus...... jadi arbaie leee

.: iEyLa :. said...

waaahhhh...g jalan2 xajak..hihi
comeynye ieyla tu kak...
t kem salam kat die ek...lalala

psssttt: thanx a lot kak ;)

eMMe said...

Yop D08~ balon je yop, ape ade hal bujang seminggu, hehehehe...

eMMe said...

ieyla~ hahahaha~ nak jugak, amik amik!

My Little Diary said...

wah... happy sakan dpt jumpa kawan blogger.. :)

eMMe said...

pas ni MLD plak yea, heeee...

Ayuraza said...

jelesnyer...
jimba2 keriangan...kita dah tak leh...mesti kena heret anak..tak sanggup nak tinggal..hehe

eMMe said...

Ayu, best kalo jenjalan dah ade anak ni, feel dia lain....

E K A said...

me nampak lain dalam ni ;) cun cun

Dilla Ady said...

wah..da macam anak dara da nih...hubby tak ikut ke me?

eMMe said...

Eka, muke me berubah2 kan, hahahaha...tq...

eMMe said...

Dilla~ hubby keje, so ape lagi, mendarakan diri la, hahaha...

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

dah lame tak pi sane..rindunye nk jln2

eMMe said...

Miss Sue, kalo berpeluang, berjalan2 lah ke sana, hehehee...

Eye_nee said...

Amboiii...hepi sakan nampak.....akk rasa2 pon cam tak pernah sampai kat TS ni...

eMMe said...

kak eye Nee, naik kenderaan awam saja, sgt senang, n cepa je sampai, jalan tak jem, kalo naik kenderaan sendiri, haaa..menjawap la, Jem sana sini KL la katakan....

deqlis said...

ohhhh ini blog akak tudung merah rupernyerr..salam kenai:-)

eMMe said...

ohhh....hahahaha....yea saya, ni mesti keje dak ieyla nih, hehehe...Salam Perkenalan juga...

♥ manje ♥ said...

eh menarik la gambar emme ngan 'TIMES' tu... suka tgk =) ~

Amy Syaquena said...

Amboi berjalan sakan na..

Mama Gee said...

tak pernahlah pi TS...kena pi gak ni 1 hr nnti..hik2

azzey said...

Comel plak maskot tu

DIDOT said...

wahhh..syoknye jd bujang sekejap..heheh..aku pas kawen x dpt da camtuh..huhuhu..;P

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

len kali nak dtg sini lagi..

nak buat foot massage :)

Syue Mustafa said...

Emme, dalam gambar ni nampak lain ler.

eMMe said...

kak syue, saya foto gedik kak, hahahhaa...tu yg lain tu, hehehe...

munna said...

amboi.. jadi bujang ye.. kak munna pun x pernah pg times square lagi.. teringin bawa anak2 ke sana

Post a Comment

tq 4ur comments~