Followers

Apr 11, 2011

Citer Lama Baru nak UP~ Kahwin2!!!

Salam All

tak kisah la kan, janji ade entry setiap jam, hahahaa

takpe la, tempek gambar je la yea

utk kasi kowang menarik lepak kat sini

hehehee~

Kejadian ini berlaku pada 2 dan 3 April, di Kampung Mr HuB kat Astana Raja, Rembau, NS, rasanya ramai org Nogori kat sini kan, kan, ade la gengs, hahahaa~

Tujuan balik kampung belah mr HuB sebab Pak Itam (Pakcik Mr HuB) kahwen dgn gadis pilihannya Mak Itam (Lubok Cina) alaaa..doket jo...

kowang layan je la gambar serba hijau ini (dah temanya begitu...)

My SIL n anaknya - Nisa

Pak Itam dan Mak Itam duduk Bersanding

Sepupu belah HuB~

tak perlu diperkenalkan lagi, kowang kenal kan, adik n kakak ipar besama anak buah~

SIL Sara, Adawiyah, Kak Long, ehem2!, Mak Anjang (my Aunt) glamour yew~

Belum ready tapi, ai ready anytime, hahahah~

haaa~ ni baru betul, hehehee...
Lagi skali, yg ni cantik~ frame!!!

cantik kan hantaran dowang buat....

Org lain dah puas dah melawa, pengantin dah selesai bersanding, kami baru nak posing2, maklumlah jadi 'org dapur'...

Bab bergambar serah pada kami, tak jejak2 dapur dah, hahahaha!

Penat tau! dgn cuaca panas nyengit nyew, terik, time nak betulkan urat belikat

kami bergambar kenangan dgn Mak Itam, Mak Anjang

Close Up ~ wajah Pengantin Baru n Pengantin lama, heheheh...

Bergambar dgn adik bradik~ paling kiri tu my FIL, heheheh...

Pak Teh (pakar wat teh tarik, sedappp) Bro In Law cewahh...posing kemain!

dgn anak buah/cucu /cicit/ ade lagi ni, tak kesemua , big famili kan, best n Meriah nyew!

15 princes N princess Yg Sweet:

DKosongLapan said...

errr...yang mane pengantin ni????

eMMe said...

hahahhaha!!! tak nampak pengantin?!!!

munna said...

emme dah overshadow pengantin tu yg tak nampak pengantin mana satu... mak anjang tu pengapit ke pengantin sekali ... very the vogue gitu...

Dilla Ady said...

mak anjang me very daring yu...hihih..

tp emme paling menyerlah di situ..

eMMe said...

kak munna~ aa'ah Mak Anjang ai mak andam, that's why harus vogue, hehehe...

eMMe said...

Dilla~ aa'ah dilla...daring kan, dia je mcm tu, auntie lain low profile, heee! so, kalo glam kene jadi penyambut tetamu, heheheh...

ainnoraini said...

wow..meriahnye...mesti seronokkan bile berkumpul ramai2 mcm tu kann...

siap bergambar dgn teh tarik lagi tu...

E K A said...

meriahnya me...eka pun kekadang suka update citer basi gak.kekangan waktu yg memaksa eka jadi camtu

Eye_nee said...

apo laie den nak kato....moriah...moriah....hehehe...

azzey said...

wah tema ijau nih...:)

.: iEyLa :. said...

hijau nye kak..hehe...
bile nak cite yg 9hb plak ni kak??hehe

Lina Rahim said...

ha'ah eMMe overshadow pengantin sbb eMMe comeyy

nusha said...

wah,tema hijau ni..comei2...nak ngorat yg pakai tudung bulat2 tu leh??lalalla...

Amy Syaquena said...

wah green color ha.. shantik

SHIMA said...

x perasan sungguh mana satu pengantin nya.....ekeke...ingatkan emme yg jd pengantin....wakaka

Post a Comment

tq 4ur comments~