Followers

Apr 5, 2011

Layan Asam Podeh saja la~

itu la Lunch saya tadi...
mmg kowang takkan percaya kalo takde gambar
tapi percaya laaa.....mmg mE tak ngomong kosong same kalian dong!
heheheheh~
tekak sape kalo bukan tekak mr HuB
tu kan selera dia
selera mE?
sape nak jawap?
tekak Gulai Tempoyak
oh kome
Aku rindu gulai tempoyak
tak best la.............makan/hirup gulai tempoyak
sowang2
ikan temoleh???????
peghhhh!!! nak balik kampung
makkk~ bwk anak mak ni skali
weekend ini....
hahahhahhaa....
Asam Podeh vs Gulai Tempoyak~
Gmbr ihsan google: Tokak org nogori~ yg podeh2! 


Gmbr ihsan google: tokak org perak podeh lite2 je~ hehehehe (ai le tu...)

26 princes N princess Yg Sweet:

al-lavendari said...

nampak sangat menyelerakan .. tetiba rasa lapar balik ! hehe

E K A said...

HUWAAAA...CEDAPNYA ME

Umie a'iesya said...

sedapnyaaaaaaaaaa!!!!
slurppppppppppppppp!!!!

Ena said...

ena makan laksa jek tadikkk.. tak cedap sangat tp lapor punye pasal.. makan jugak ler..

midiaida said...

dapnyeee!!!..aku mkn ikan pari bakar jek td..tp cam kureng lak arinei..cam nak termun lak..heheh..;)

Amy Syaquena said...

mak ai sodapnya ha..kecur air liur di buatnya , tiba2 perut jadi lapar lak ha..

eMMe said...

uncle AL! tu baru gambar tau, lom depan mata, heheheh...

eMMe said...

Eka~ baru tgk gambar, lom rasa me masak lagi, hahahaa...tah sedap ke tah!

eMMe said...

Sya, dlm google mmg manyak gambar makanan, amik je, hehehehe..

eMMe said...

Ena~ laksa? mmg sedap jadinye kalo dah lapar, heeee~

eMMe said...

Aida~ ikan pari jalan belamy terbaik beb! ti bile2 ko try ekk~ hehehehe...

eMMe said...

Amy~ ai rindu gulai tempoyak mak! uhuhuhuh...

Mama Gee said...

mama dh lama tak masak asam podeh ni...terlioo lak..

are-za said...

sodapnyer asam pedas tue...

( tetiba rasa lapor..hu2..)

eMMe said...

MamaGee~ mesti teror wat asam pedas, heee~

JilLL heyrie ♥ mika said...

i like both :)

if asam pedas nogori : ikan mesti terubuk. yummeh. pas tuh kan kena sekali dengan telur mata kebau (half cook) and sambal belacan (lada besar) sodap ehhh.

if masak tempoyak tuh ikan kena ikan patin (hehe) sedap gak :))

eMMe said...

are za~ lapar gi makan nak oi, jgn biar perot tu lapar ...tak elok tau!

eMMe said...

jill~ mmg tgh selera nak makan, makan ape saja, selagi boleh makan, kan...

Eye_nee said...

Akk dua2 lauk tu pon akk geng tak der VS...hehehe..lapar..lapar...laparrrrrrrrrr.....

eMMe said...

saya sebenarnye cam kak eye Nee gak, tapi sebab rasa cam dah lame tak makan gulai tempoyak, tu yg berlawan2 tu, heheheheh....

Miecyber said...

Pergh....

" Say No " Loji Nuklear Di Malaysia

.: iEyLa :. said...

uwaaaa...nak balik!!!hehe

maiyah said...

assalam..

wahh.. mmg sodap rsa nk sambar :D

erienz said...

wah...sedapnye...tp nak masak lomak cili api gak...gurlp sodapnye...

bunga said...

bunga dulu2 xmakan gulai tempoyak..seklai kena..puuuuuhhhrrr....sangat2 la ketagih..ahhaa

munna said...

kak munna suka dua2... tapi selalu masak singgang sebab en. abang suka makan...

Post a Comment

tq 4ur comments~