Followers

Apr 26, 2011

Mood nak Update Blog sudah Kembali!

Assalamualaikum kawan kawan saya semua?
Apa kah khabar kamu2 di sana?
kakak2?
adik2?
abang-abang?
sihatkah semua2
rindu kat kalian semua
rindukah kalian pada saya?
harap semuanya setia menanti entry3 terbaru dari saya...hehehehe...(bajet best je saya ni kan...)
Alaa...saya minta maaf kalo saya dah lama tak jalan2 ke blog kawan2...
jgn mrajok yea...sayanggg saya pada kowang takkan kurang..
kalian sayang saya kan..kan..kan...
mood Okey, ape lagi jom terjah menerjah!

Lupa la name kedai yg ade motor hiasan nih, hehehehe....
see u alls again~

10 princes N princess Yg Sweet:

Lina Rahim said...

hai eMMe..patutlah dah lama tak update..welcome back..

Lina Rahim said...

hai eMMe..patutlah dah lama tak update..welcome back..

Abang Jonni said...

nak pegi merempit eh?

huhuhuhu....

munna said...

kak munna rindu dgn emme...cantik motor tu emme

Ayuraza said...

cik kak oii..nak pegi merempit kat dataran ke?? uhuhuhu..baju tak sesuai ok..kena pakai jeans rabak kat lutut la baru kena..muahahha

Umie a'iesya said...

hello kak emme!

My Little Diary said...

amboi..... aksi kemain lagi.
cikaro jambu... posing kat moto...

Eye_nee said...

sedondon tu kaler moto ngan baju..kekekeke...selamat kembali bersiaran...

Mama Gee said...

feweeett nk merempit ke mana tu...heee

E K A said...

humagaih.skali balik bawa moto besar daaaaa

Post a Comment

tq 4ur comments~