Followers

Feb 21, 2012

Alhamdulillah Lega 5S Auditor dah berlalu pergi


Lega.
Tersenyum.Girang.Ceria
ehem2! 
Back to normal temperature.
fuh!! nasib baik tak lawat kawasan saya
hahaha...

baru mood nak makan berkobar2!
hahahaa~
boleh lompattt~
Yahooooo...

19 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi,sonok ea!

munna said...

fuhh...lega ye Emme..... nak makan apalah yg sampai berkobar2 tu...

alynrosly said...

haha. semua dah lega dah kak. Makan kenyang kenyang ye. :D

shark said...

haaa..
kantoi dh x buat keje tkut audit dtg tu..
hehehe

Mama Gee said...

punyalah dup dap dup dap...alih2 tak dtg pun ya...sama mcm akak gak le ari tu....sibuk kata nk audit nk tgk file meja..kelam kabut semua update..tp apa pun tarak..

eMMe said...

TQ Komen, bz la... nnt saya blogwalking yea...sayang kowang...

eMMe said...

@munna takde selera nak makan tadi tau Kak...huhu

eMMe said...

@Mama Gee hilang gementar ku Kak, hahahaa~ siot la auditor ni, grrrr..hahaha...

ChiLaBaey's Spot said...

Wah seronok nampak, tapi lepas ni lagi seronok sebab nak post Hadiah Tunggakan + 1 lagi hadiah tambahan (Hadiah sebab lambat bagi - custom made)...

Sila emailkan alamat untuk penghantaran hadiah tersebut... Takde rezeki lagi nak jumpa Emme... Kita hantar hadiah dulu lepas tu nanti2 kita jumpa minum2... :(

Eye_nee said...

amboiiii...sakannnn nampak dia punya tahap gembira....

~~AzaLea~~ said...

Sepanjang saya berkerja, tak pernah lg terlibat dgn 5S... huhuhuhu...

ChiLaBaey's Spot said...

Sorry alamat email lupa bagi : muzshah_zainal@yahoo.com

eMMe said...

@ChiLaBaey's Spot wow~ seronok... terima kasih Bro Muz...

eMMe said...

@ChiLaBaey's Spot okey Bro, dah send emel, hehehe~

eMMe said...

@~~AzaLea~~ nnt report kat MAMPU, JPM, HAHAHA~ saje dengki heee~

eMMe said...

@Eye_nee hahaha... yea la... penat tau kak, persiapan audit ni, bajet ribu2 la opis kite yg ciput ni..uhuhu.. harap hasilnya lumayan...

MulutPayau said...

amboiii...happy sakan ya dik...lepas ni boleh makan kenyang2.....

LYAfrina said...

yihaaa...
pasni mkn smpai kenyang yer :-)

eita said...

amboi..bukan main happynya dia ni......
meh2 belanja makan...

Post a Comment

tq 4ur comments~