Followers

Feb 8, 2012

WW: Dari Padi Hasilnya Beras, Dari Beras Jadilah NASI





ni suku je.
ada lagi
banyak sgt nak di tempek
cukup la stakat ni dulu
kang saya soal tanya nama-nama padi
lom tentu kamu boleh jawap
betul tak?
heeeee~
Tempat: Muzium Padi, Alor Star
Tarikh: 4 Februari 2012 (Sabtu)
Jam: sebelum 6 petang

pst: terima kasih Norain Ahmad kerana meluangkan masa bersama dan membawa kawanmu ini berjalan-jalan bg mengelakkan rasa bosan menemani mr HuB yg bertugas di Stadium Darulaman... aku?cari kawan utk temani ku jalan-jalan...nih la hasilnya dari jalan-jalan tersebut...heeeee~

15 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

kisah beras rupanya.. hehe

eMMe said...

@Ena okey tak Ena, hahahaha~

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,besh2..

leh jd juruckp beras pasni..hihi

Uncle Jonni said...

aduhai... beras bangladesh tu namanya shaitan dumra... huhuhuhu...

Mrs Nageb said...

owhhhh...melawat muzium ya :)

~~AzaLea~~ said...

wah, eMMe dh boleh ganti jalaludin hassan promote beras floral bile dia dh start retire nanti.... huhuhuhu..

Ann Ishak said...

tak sangka padi pun ada muzium kan

MulutPayau said...

pelik jugak nama2 padi tu......

MulutPayau said...

pelik jugak nama2 padi tu ya....

eMMe said...

@~~AzaLea~~ amboi2! tu kene tunggu 20 tahun lagi, kalo panjang umur, hahahaha...

eMMe said...

@Uncle Jonni hahahaha , uncle jgn makan itu beras, nnt jadi shaitan, hahahaha~

eMMe said...

@Ann Ishak tu la pasal Ann, saya pun baru tau ade muzium kat alor star, hehehee...

eMMe said...

@MulutPayau aa'ah pelik, tapi benar...hehehe..

cheqna said...

amboi..seronok r dia berjalan2 =)

nadia said...

akak dah boleh jadi duta beras power root ni.EH? ;p

Post a Comment

tq 4ur comments~