Followers

Feb 9, 2012

ST: Bersama Retis Yuuuu~

Tarikh: 5 Feb 2012 (Ahad)
Tempat: Booth UUM, di Stadium DarulAman, Alor Star, Kedah
Masa: Antara 9.00-6.00 ptg

Semalam Me dah puas berjalan dengan kawan lama Me, Ain (last kami jumpe 2007- kami satu tempat kerja di Putrajaya) sampai la dia bertukar ke Alor Star, Kedah, Alhamdulillah, jodoh tu ada kami pun bertemu, bg Me, Ain seorang kawan yang baik..kalo 'dengaQ' dia cakap loghat Utara... mmg besttt.. tergelak Me, yea la, 'piau' punyeee, heeeee~ pst: Jgn Marah Ain, Sayangggg.... Ain...

Haaa~ ni dia Zehra, belakang tu Didi AF, kowang ingat tak Zehra Zambri Gadis Melayu musim pertama, tak ingat? biar Me je yg ingat kan, haaaa~
Ni Me nak tunjuk retis yg Me jumpa, Zehra Zambri, Diddy AF dan Neves - Pretty Ugly, tapi Me amik gambar dgn Zehra je, coz Me minat dia dan lagu dia yg paling Me suka Malam Yang Ganjil, kowang try le dengarQ, kowang tak suka kotttt....

hahahahaha~ k,bai!

16 princes N princess Yg Sweet:

cheqna said...

amboiiii
retisss gitu.....
klass ko jah =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cam pernh dgr lgu tu..

diana said...

kenal la artis ni..cuma lagu dia tak berapa nak kenal..heheheh

shila ariff said...

aduhai...retis tu artis ke??..huhuhu..ingatkan apa le..hehehe..(spesis lambat tangkap sikit...huhuhu)...

Mr.Clive said...

peewit.ambik gambar ngan artis tuhhh...kehkehkehh

ieda said...

wah2 dah macam retis dah adik akak sorang nie ;)

My Little Diary said...

zehra tu pelakon ke penyanyi..??

eMMe said...

@My Little Diary penyanyi, tak brape famous la...tak ramai yg kenal zehra ni...

jedi said...

xkenal sangat zehra ni...

eMMe said...

@jedi kenal jugak la kan, heeeee

.: iEyLa :. said...

macam xpenah dgr je lagu tu..
jap nk google..hikhik..

pssstt: lawo tulisan baru diee... :p

Ann Ishak said...

sama cantik dengan retis ni...impresss

MulutPayau said...

tak pernah dengar lagu tu...tapi zehra tu akak kenal jugak....

eMMe said...

@.: iEyLa :. akak tak tukar pape pun... hahahaha~

eMMe said...

@MulutPayau sian dia, lagu dia kurang berkumandang di radio...

Mama Gee said...

hamboiiii....akak gak yg takde bergambo dgn retisssssss

Post a Comment

tq 4ur comments~